VakıfBank’dan Kamu Çalışanlarına Özel Kış Kredisi Fırsatı
  • Finans 365
  • Kredi
  • VakıfBank’dan Kamu Çalışanlarına Özel Kış Kredisi Fırsatı

VakıfBank’dan Kamu Çalışanlarına Özel Kış Kredisi Fırsatı

VakıfBank kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve kadrolu işçilere Özel Kış Kredisi imkanı sunuyor. Kamu personeli ve kadrolu işçiler için sunulan Kamuya Özel Kış Kredisi kapsamında farklı ödeme seçenekleri ile nakit ihtiyacı karşılanıyor. Kampanya detaylarını sizler için haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
VakıfBank’dan Kamu Çalışanlarına Özel Kış Kredisi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VakıfBank kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve kadrolu işçilere Özel Kış Kredisi imkanı sunuyor.

Bankanın kamu personellerine sunmuş olduğu kredi kapsamında farklı ödeme seçenekleri sunarak kamu çalışanının nakit ihtiyacını karşılıyor.

Geri Ödeme Seçenekleri

Kamu personeli ve kadrolu işçiler için sunulan Kamuya Özel Kış Kredisi kapsamında; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son ödeme balon ödemeli ve değişken taksitli olarak geri ödeme seçenekleri sunuyor.

VakıfBank tarafından kamu çalışanlarına sunulan kampanyada, kredi tahsis ücreti kredi tutarının yüzde 5’i oranında olup, kredi tahsis ücreti üzerinden yüzde 5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınıyor.

VakıfBank’ın kamu çalışanlarına sunduğu Kamuya Özel Kış Kredisinin özellik tablosu şu şekilde:

Kampanyanın faiz maliyet tablosu şu şekilde:

Sigorta Primi 35 Yaş Üzerinden Hesaplanıyor

Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına kredi için tahsil edilen kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil ediliyor. Kampanya kapsamında sigorta primi, 35 yaş üzerinden hesaplanıyor. Ayrıca kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri yaşı ve cinsiyetine göre değişiklik gösteriyor.

VakıfBank; 10.000 TL için 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarını, 35 yaşındaki erkek müşteri için 49,22 TL; 90,000 TL için 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarını ise, 35 yaşındaki erkek müşteri için 443,00 TL olarak belirliyor.

Kefil Ön Şartı Yok

VakıfBank kamu çalışanlarına özel olarak sunduğu kampanya süresince, alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkı bulunuyor. Kampanya başvurusunda herhangi bir kefil ön şartı bulunmuyor. Fakat, gerekli görüldüğü takdirde kefil talebinde bulunabilir. VakıfBank, gerekli gördüğü hallerde kredi kullandırım koşullarında değişiklik yapma hakkını gizli tutar.

VakıfBank tarafından sunulan kampanya kapsamında detaylı bilgi için bankanın bütün şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP