DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
EDHO’da Büyük Gelişme! Hangi Sürpriz İsim Diziye Dahil Oldu?
  • Finans 365
  • Gündem
  • EDHO’da Büyük Gelişme! Hangi Sürpriz İsim Diziye Dahil Oldu?

EDHO’da Büyük Gelişme! Hangi Sürpriz İsim Diziye Dahil Oldu?

Ekranların sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da kadro değişikliği bitmiyor. Şimdi de yeni bir ismin geleceği söylentileri gündemi hareketlendirdi. Zaten bir çok usta isimleri kadrosunda barındıran yapım sırada kimi diziye dahil edecek?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
EDHO’da Büyük Gelişme! Hangi Sürpriz İsim Diziye Dahil Oldu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atv’nin en sevilen mafya dizilerinden birisi olan EDHO senaryonun monotonlaşması Masumlar Apartmanı’nın da Trt1’de rakip oluşturmasından sonra reytinglerde büyük kayıplar yaşamaya başladı. Durumu nasıl kurtaracağını düşünen senaristler her bölümde beklenmedik aksiyonlar oluşturup izleyici ekranlara bağlamanın mücadelesini veriyor. Ne yazık ki bunlarda yeterli olmayınca izlenme getirmeyen oyuncuları çıkarıp yerlerine ses getirecek isimleri koyuyorlar. Böyle bir durum karşısında şaşkınlıkla kalan seyirci ise yeni ismi duyunca şimdiden heyecanlandı. Neredeyse kült yapım olmuş eski mafya dizisinin ünlü oyuncusunu dahil etmekle televizyon itibarını kurtarmaya çalışan dizi yapımcıları işte o büyük isimle anlaştı.

EDHO’da Necati Şaşmaz Fırtınası Esecek

Bu zamana kadar büyük isimlerle anlaşan dizinin başrolünde Oktay Kaynarca’nın olması ilk bölümden itibaren Polat Alemdar’ın dahil olması fikrini ortaya çıkarmıştı. Herkes Kurtlar Vadisi’nde özlediği o atmosferi tekrar görmek istiyordu. Ancak yapım şirketleri geçen sezona rağmen Necati Şaşmaz ile anlaşma yapacaklarını duyurmamışlar ve başka isimleri transfer etmişlerdi. Bu durum aynı zamanda ünlü oyuncuya daha uygun bir rol için bekledikleri haberini de oluşturmuştu. Dizinin reyting karşısında çaresiz durumu ne yazık ki senaristleri bir an önce Polat Alemdar’a yakışacak iyi bir rol bulmaya itiyor. İzleyicinin baskısı, senarist ve yapım şirketinin çabasıyla da yeni bölümlerde ünlü oyuncuyu çok yakında görebiliriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP