DOLAR

32,5684

0.22%
EURO

34,9266

-0.17%
ALTIN(gr)

2.443,89

0,33%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kritik Asgari Ücret Açıklaması
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kritik Asgari Ücret Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kritik Asgari Ücret Açıklaması

2021 yılına girmemize az bir vakit kala asgari ücretle çalışan vatandaşların gözü kulağı bu haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da konuyla açıklık getirmek adına kritik asgari ücret açıklamasında bulundu, işte detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kritik Asgari Ücret Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelen son dakika haberlerine göre asgari ücret ödemeleri belli olmaya devam ediyor, en son 4 Aralık günü Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından yapılan toplantı ile ücret belirlenmeye başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan sınırlarında gerçekleştirdiği ziyaretin öncesinde yaptığı basın toplantısı sırasında asgari ücret zammı hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Açıklamada Neden Bahsedildi?

Açıklama sırasında “Asgari ücret maaş belirlemesi sırasında görüşmeleri son hız devam ediyor, yapılan görüşmelerin ardından durum bizim önümüze en son hali gelecek. Gelmesinden sonra adımları ortak bir karar ile birlikte atacağız, bu konu hakkında tek temennimiz şu dur ki isabetli bir karar çıksın ve bu şekilde daha kolay, hızlı bir şekilde yola devam ederiz” şeklinde bir konuşma yapıldı.

Hükümetin nasıl bir çalışma yürüttüğü konusuna da açıklık getirildi, bu süreçle alakalı “Asgari ücret maaş belirlemeleri ile ilgili görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yanı sıra bu görüşmeleri işveren ve işçi kesimleriyle beraber yürütecek. Hemen ardından bu görüşmelerden sonra tabii belirlenen adımlar en son olarak bizim de önümüze getirilecek. Ondan sonra adımları her ne yapılması gerekiyor ise birlikte atacağız, konu için temennimiz şudur ki isabetli, herkese hayırlı bir karar olmasıdır ve hızlı, kolay bir şekilde yola devam ederiz” açıklamaları yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP