75 Bin TL Kredi Almak İsteyen Vatandaşlar O Habere İnanamadı
  • Finans 365
  • Kredi
  • 75 Bin TL Kredi Almak İsteyen Vatandaşlar O Habere İnanamadı

75 Bin TL Kredi Almak İsteyen Vatandaşlar O Habere İnanamadı

Vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kredi arayışa girdi. Akbank ise 75 bin TL’ye varan limitlerle kredi vereceğini duyurdu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
75 Bin TL Kredi Almak İsteyen Vatandaşlar O Habere İnanamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank pandemiden bu yana vatandaşlara uygun faiz oranıyla kredi vermeye devam ediyor. Ancak iş yerlerinin henüz açılmaması ve nakit ihtiyaçlarının karşılanamıyor oluşu kredi alma ihtiyacını daha fazla tetikliyor. Bankalar gece gündüz vatandaşın ekonomik durumunu düzeltmek için uğraşıyor. En son çalışmayla beraber başvuran her vatandaşa 75 bin TL’ye varan kredi imkanı sağlanacak. Akbank tarafında verilecek olan kredi için vatandaşlar başvuru araştırmalarına başladı. Banka isteyeceği belgeleri de duyurdu. Başvuru süreci esnasında istenecek ekstrem belgeler ayrı olmak üzere diğer evraklar vatandaş tarafından gayet bilindik. Faiz oranları için de açıklama yapan banka alışılagelmiş olan tarzın dışına çıkmaya kararlı.

Almak İstediğiniz Kredi Limitini Siz Belirleyebilirsiniz

Kredi limitleri ise alt limit 3 bin üst limit 75 bin TL olacak şekilde düzenlendi. Buna göre 50 bin ila 75 bin TL almak isteyen vatandaşlar %1.57 oranında faizle kredi almış olacak. Diğer limitler için faiz oranı daha düşük olacak. Vatandaş kredi almadan önce danışmanlık alabilecek. Bundan dolayı kendisine en uygun faiz oranı ve ödeme seçeneklerini değerlendirmesi daha kolay olacak. Yetkililer bu kredi kampanyası için 6 ay geri ödeme almayacaklarını da belirtti. Vatandaşı oldukça sevindiren bu haberle beraber başvuruların daha da artması bekleniyor. Taksitlendirme seçeneği ise 36 ay ile sınırlı tutuldu. 36 aya varan taksitlendirme seçeneği ile vatandaşlar rahat bir şekilde kredilerini ödeyebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP