DOLAR

32,5180

0.07%
EURO

34,9401

-0.18%
ALTIN(gr)

2.434,19

-0,07%
BİST 100

%
Isınmayan Ev Kalmasın Diye Devlet Teyakkuzda Son Dakika Haberi Nihayet Geldi
  • Finans 365
  • Finans
  • Isınmayan Ev Kalmasın Diye Devlet Teyakkuzda Son Dakika Haberi Nihayet Geldi

Isınmayan Ev Kalmasın Diye Devlet Teyakkuzda Son Dakika Haberi Nihayet Geldi

Kış mevsimi devam ederken devlet yeni çalışmalara aralıksız şekilde devam ediyor. Yapılan açıklamalar herkesi sevindirdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
Isınmayan Ev Kalmasın Diye Devlet Teyakkuzda Son Dakika Haberi Nihayet Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre vatandaşlar için yeni çalışmalar yolda. Yapılacak çalışmalarla beraber vatandaşların hepsinin evinde yakıtı olacak. Herkesin evi ısınmış olacak. İki kademeli olarak yapılacak destekler için yol hartası vatandaşlar için paylaşıldı. Buna göre devlet bölge bölge saha çalışmasında bulundu. Kışların çok sert geçtiği bölgelerden gayet hafif geçen bölgeler tek tek belirlendi. Ardından kışların çok sert geçtiği yerlerde yakıt ulaşımına bakıldı. Genel olarak yakıta ulaşımın zor olduğu bölgelerle devle kendisi yakıt desteğinde bulunacak. Kış aylarında yoların kapanması gibi bir durum söz konusu olduğundan devlet vatandaşlarını riske atmayacak. Ayrıca kışların set geçtiği diğer bölgelerde yakıta ulaşım kolaysa vatandaşa iki farklı seçenek sunulacak. İsteyen vatandaşların evine yakıt desteği doğrudan sunulurken isteyen vatandaşlara nakdi yakıt desteği sağlanmış olacak.

Tek Başına Yakıt Dağıtılmayacak

Kışların hafif geçtiğim bölgelere de nakdi destek de bulunulacak. Her bölge için ayrı ayrı ödem yapılmasını planlanıyor. Bundan dolayı net bir tutar belirlemeyen devlet başvurular başlamadan kısa zaman evvel bu Değerleri de paylaşacak. Başvuruların kısa zaman içinde başlaması bekleniyor. Kışın etkisini gösterdiği bu günlerde her vatandaşa destek olmak isteyen devlet vatandaşların çağrısına uyarak bu ödemeyi gerçekleştirmiş olacak. İlerleyen günlerde giyecek desteğinde de bulunacak olan devlet yakacak desteklerine alternatif olarak bunu sunduğunu belirtiyor. Kış atarında kıyafete ulaşımın zor olduğu tahmin ediliyor. Bu bağlamda hızlı şekilde kıyafet desteklerine de başlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP