Dolar Yeni Haftaya Yükselişle Başladı, 16 Eylül Güncel Dolar Fiyatları
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar Yeni Haftaya Yükselişle Başladı, 16 Eylül Güncel Dolar Fiyatları

Dolar Yeni Haftaya Yükselişle Başladı, 16 Eylül Güncel Dolar Fiyatları

Haftanın ilk işlem gününde döviz fiyatları piyasalar tarafından dikkatle takip edilmeye başladı. Baz ekonomistlere göre dolar fiyatlarının eylül ayı performansı bu yıl için önemli ölçüde belirleyici olacak. Peki dolar bugün ne kadar? Bir dolar kaç para? İşte güncel dolar fiyatları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:47
Dolar Yeni Haftaya Yükselişle Başladı, 16 Eylül Güncel Dolar Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Döviz piyasasının önemli dönemeçlerinden birisi olan eylül ayı fiyatları piyasalar ve yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. Özellikle hafta sonu yaşanan jeopolitik gelişmelerin dolar fiyatlarını nasıl şekillendireceği merak konusu oldu. peki dolar bugün kaç para?

16 Eylül dolar fiyatları,

Haftanın ilk işlem günü ve günün ilk saatlerine dolar/tl 5,69 tl seviyesinden başlıyor. Dolar fiyatları bu ay geçen aya göre yüzde 2’nin üzerinde yükseliş kaydetti. Haftalık olarak bakıldığında yeni haftaya yüzde 0,40 düşüşle başladı.

Spot piyasalarda dolar kuru 5,69 liraya satılırken dolar bozdurmak isteyen vatandaşlar 5,68 liradan ellerindeki doları nakite çevirebiliyor. Bankalar arasında dolar alış ve satış fiyatlarındaki makas çok büyük, en uygun dolar alım satım işlemlerini Kuveyt Türk Bankası sağlıyor. Kuveyt Türk gişe dolar alım fiyatı, 5,6496 tl olurken, dolar satış fiyatı 5,6904 seviyesinden satılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP