DOLAR

32,5577

0.04%
EURO

34,9394

0.19%
ALTIN(gr)

2.442,08

0,79%
BİST 100

%
50 Bin TL Kredi Alıyorsunuz ve 3 Ay Ödemiyorsunuz! İşte Detaylar
  • Finans 365
  • Finans
  • 50 Bin TL Kredi Alıyorsunuz ve 3 Ay Ödemiyorsunuz! İşte Detaylar

50 Bin TL Kredi Alıyorsunuz ve 3 Ay Ödemiyorsunuz! İşte Detaylar

3 banka vatandaş için atağa geçti, arda arda kredi kampanyası paylaştı. Ödeme planları paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre vatandaşların krediye olan ihtiyaçlarım gün geçtikçe artıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:47
50 Bin TL Kredi Alıyorsunuz ve 3 Ay Ödemiyorsunuz! İşte Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Normalleşme sürecine girilse de vatandaşlar maddi olarak kendilerini normal hissedemiyor. Özellikle esnaflar kepenklerim tekrar açarken verilmesi gereken borçları düşünüyor. Durum böyle olunca bankalara inanılmaz şekilde iş düşüyor. Bu durumun farkında olan bankalar ise gece gündüze demende vatandaşalar için kredi kampanyaları oluşturamaya devam diyor. Tarihte ilk kez bu kadar kredi kampanyası pandemi döneminden açıklandı, hayata geçirildi. TEB, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank Vatandaşlara kredi vermek için yeniden kolları sıvadı. Buna göre 10 bin TL ile 50 bin TL arası kredi kampanyası yolda. Verilecek bu kredinin İlk 3 ay ödemesi alınmayacak. Faiz oranı ise sırın altında olacak şekilde tasarlandı. Buna göre %0.89 faiz oranıyla işlem yapılacak.

Herkes Başvuru Yapabilecek

Vade seçeneklerini de açıklayan bankalar ilk olarak topu vatandaşlara atacak. Vade seçenekleri 48 ay ile sınırlı olsa da vatandaşlar kendi ödeme planlarını kendileri belirleyecek. Bundan dolayı kimsenin de bütçesi sarsılmayacak. Kredi almak isteyen vatandaşların yaşadığı bir problem olarak karşımıza çıkan ödem planları yeni dönemde dert olmaktan çıkacak. Başvurular ise şubelerden yüz yüze ya da online olarak hayata geçirilecek. ATM’lerin başvuru alması konusu tam bir netlik söz konusu değil. Buna ek olarak vatandaşlar online işlemden 7 gün 24 saat hizmet alabilirken şubelerden mesai saatleri arasında hizmet alabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP