Tüm borçlarınızı bu kredi ile kapatabilirsiniz! Borç kapatma kredisi veren bankalar
  • Finans 365
  • Kredi
  • Tüm borçlarınızı bu kredi ile kapatabilirsiniz! Borç kapatma kredisi veren bankalar

Tüm borçlarınızı bu kredi ile kapatabilirsiniz! Borç kapatma kredisi veren bankalar

Borcu bulunan vatandaşların, yine aynı şekilde çeşitli bankalardan borç kapatma kredisi alarak borçlarını kapatmaları mümkündür. 20.000 TL'lik kredi kullanmak böylelikle mümkün olabiliyor. Bankaların, 5 bin, 10 bin, 20 bin TL'lik kredi avantajları ile borcunu ödemekte problem yaşayan vatandaşların acil para gereksinimlerine cevap vermeye çalışıyor. Borçların ertelenmesi ile yapılandırılması hususunda kredi imkanı tanıyan bankalar hangileridir? İşte tüm bu soruların cevapları

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Tüm borçlarınızı bu kredi ile kapatabilirsiniz! Borç kapatma kredisi veren bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borcu bulunan vatandaşların, yine aynı şekilde çeşitli bankalardan borç kapatma kredisi alarak borçlarını kapatmaları mümkündür. 20.000 TL’lik kredi kullanmak böylelikle mümkün olabiliyor. Bankaların, 5 bin, 10 bin, 20 bin TL’lik kredi avantajları ile borcunu ödemekte problem yaşayan vatandaşların acil para gereksinimlerine cevap vermeye çalışıyor. Borçların ertelenmesi ile yapılandırılması hususunda kredi imkanı tanıyan bankalar hangileridir? İşte tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizde…

Hangi Bankalar Borç Kapatma Kredisi Veriyor?

Borç kapatma kredisi kullandıran bankalar arasında bulunan Akbank, kredi kartı borçlarının taksitlendirilmesi avantajlarını tüketicilere sunarken, Aktif Bank ve PTT ile Denizbank ise emekli olan vatandaşlara özel transfer kredi uygulamaları ile hizmet veriyor. Borç kapatma kredisi kullandıran bankalar ise genel itibarıyla Garanti BBVA, ING Bankası ile Finansbank, Yapı Kredi Bankası biçimindedir. Bankalar, bütün borçları kendi bünyesinde topladıktan sonra taksitli seçenekler dahilinde borcun kapatılmasını sağlıyor.

Bu Krediyi Kimler Kullanabilir?

Yapılmış olan başvuruların değerlendirilmesinden sonra bankalar, tüketicilere verilecek olan borç kapatma kredisi açısından bazı koşulların yerine getirilmesini talep edecektir. Bankalar, borçlanacak vatandaşlar kredi çekme ile ilgili işlemlerini tamamlamak üzere kredi notunu talep eder. Not ile ilgili herhangi bir problem bulunmuyor  ise gelir halihazırda ödemekte olunan ve ödenecek borçların taksidi bir şekilde ödeme yaparsa vermesi durumunda borç kapatma kredisi işlemleri başlatılır.

Borç Kapatma Kredisi Detayları Nelerdir?

Kişilerin, bankalardan çekmiş oldukları kredi kartı borçları ya da kredi ödemelerini ödemekte problem yaşamaları durumunda tüm bu borçlarının toplanmasını ve yeniden yapılandırılması ile her ay düzenli bir şekilde taksitlerin, PTT yada bankalara ödemesi ve bu şekilde borcun tamamen kapatılması açısından tanınan bir fırsat meydana geliyor. Bir tek bankada toplanabilen borçların aktarımı uygulaması üzerinden gerçekleştirilir. Kredinin aktarılmış olduğu bankanın ekleyeceği kredi faizi ile birlikte bankadan kredi alınmasına borç transfer kredisi adı verilir.

Borç transfer kredisi kullanırken bankalar bazı evrakları da kişilerden talep edebilir. Kredi ya da kredi kartı borç tutarlarının bilgi ve belgeler dahilinde tespit edilmesi başta olmak üzere borç ya da diğer hukuki nedenlerden dolayı idareci bulunmaması ve teminat gösterilmiş olan ipotek açısından eşten muvafakat alınması ile gelir ve yanı bu kredi kullanımında istenecek evraklardır. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP