DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Ada Masalı Yeni Bölümde Sürpriz Gelişme! Kafa Karıştıran Sahne İzleyiciyi Şaşırtacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ada Masalı Yeni Bölümde Sürpriz Gelişme! Kafa Karıştıran Sahne İzleyiciyi Şaşırtacak

Ada Masalı Yeni Bölümde Sürpriz Gelişme! Kafa Karıştıran Sahne İzleyiciyi Şaşırtacak

Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Ada Masalı dizisinde izleyenleri şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Melisa karakterinin ise Rami Narin yani Alper'e onu eskisi gibi sevemediği itirafı ise izleyicinin kafasını karıştıracak. Daha birçok sürprizin yaşanacağı Ada Masalı dizisi birazdan Star TV'de yayınlanacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Ada Masalı Yeni Bölümde Sürpriz Gelişme! Kafa Karıştıran Sahne İzleyiciyi Şaşırtacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ay Yapım imzasını taşıyan ve salı akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Ada Masalı dizisinin bu akşam yeni bölümü yayınlanacak.

Ada Masalı dizisinin reytingleri pek iyi olmasa da Star TV, aslında bu diziyi ekranda tutmak amacıyla çok uğraşıyor. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı dizinin yeni bölümü de izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Ada ile Haziran arasındaki ayrılık sancılar meydana getirirken, yeni yaşanan gelişmeler ise aşık çiftleri birbirlerine daha çok Yaklaştırabilir. Poyraz, Ada’dan kaçacak fakat dönüp dolaşıp tekrardan onunla beraber olduğu yerde ortaya çıkacak. Haziran ise şu soruyu soracak, “yakın mısın bana uzak mı?” Bu sorunun cevabını dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyici, aslında çok daha iyi bir şekilde görecek.

Ekranlara gelen fragmanda Poyraz karakterine hayat veren Alp Navruz, hiç kimseye herhangi bir haber vermeden kaldığı hastaneden kaçıyor. Ada Masalı dizisinin izleyici ile buluşan yeni fragman görüntülerinde Poyraz’ın, hiç kimseye haber vermeden ortadan kaybolması kırlangıç Adası’nı adeta birbirine katacak. Herkes Poyraz için çok endişelenirken aramalar dört bir taraftan sürecek.

Ayça Ayşin Turan’ın hayatı verdiği Haziran ise Poyraz’ı Her ne pahasına olursa olsun bulmak amacıyla hareket ediyor. Beril Pozam in hayat verdiği İdil ile Erdem Kaynarca’nın can verdiği Batu’nun eğlenceli ve romantik halleri tanıtımda ön plana çıkmayı başarırken, Merve Nur Bengi’ nin can verdiği Melisa karakterinin ise Rami Narin yani Alper’e onu eskisi gibi sevemediği itirafı ise izleyicinin kafasını karıştıracak.

Genel yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’ in oturduğu, Özgür Sevimli’nin ise esas yönetmenliğini yaptığı Ada Masalı dizisinin senaryosunu Aksel Bonfil kaleme alıyor. Bu projenin oyuncu kadrosunda ise Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz başrolde oynarken, diğer taraftan İpek Tenolcay, Nihan büyükağaç, Bülent Çorak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Eylül Ersöz, Can Kahraman ile Bedia Ener eşlik ediyor.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20. 00 da Star TV’de

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP