DOLAR

32,5470

0.1%
EURO

34,9572

-0.2%
ALTIN(gr)

2.439,97

0,17%
BİST 100

%
El Kızı Ne Zaman Yayınlanacak? El Kızı Dizisi Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Oynuyor?
  • Finans 365
  • Gündem
  • El Kızı Ne Zaman Yayınlanacak? El Kızı Dizisi Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Oynuyor?

El Kızı Ne Zaman Yayınlanacak? El Kızı Dizisi Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Oynuyor?

Sevda Erginci'nin başrolünde oynadığı ve Fox TV'nin ekranlara getirmek amacıyla çalıştığı el kızı dizisinin yayın tarihi nihayet açıklandı. Yayınladığı diziler ile bir hayli ilgi gören Fox TV bu dizi ile de ses getireceğe benziyor. El Kızı ne zaman başlayacak? El Kızı dizisi konusu Nedir? El Kızı oyuncu kadrosunda kimler oynuyor? Tüm bu soruların yanıtlarını derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
El Kızı Ne Zaman Yayınlanacak? El Kızı Dizisi Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Oynuyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevda Erginci’nin başrolünde oynadığı ve Fox TV’nin ekranlara getirmek amacıyla çalıştığı el kızı dizisinin yayın tarihi nihayet açıklandı.

NTC medyanın yapımcılığını üstlendiği el kızı dizisinin çekimlerine uzun zaman önce başlamıştı. Fakat Fox TV’nin elinde pek çok proje olduğu için el kızı dizisinin yayınlanacağı günün olmaması sebebiyle dizi bir hayli gecikti.

Çekimlerine çok önceden başlanan el kızı dizisinin, Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşması için boş bir günün olması gerekiyordu. Fox TV’nin, reytingi düşen iki projesi ile ilgili çeşitli problemler ortaya çıkınca ve Fox TV bu iki dizinin fişini çekince, artık el kızı dizisinin ekranlara gelmemesi için hiçbir engel kalmamıştı.

Bilindiği gibi Fox TV’nin ‘son yaz’ ile ‘uzak şehrin Masalı’ dizileri ile ilgili final kararı vermesi sonrasında el kızı için artık gün açıldı ve yayınına karar verildi.

El kızı dizisi, 23 Ekim tarihinden itibaren cumartesi akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Dizinin, çok kısa süre önce yayınlanan posteri büyük bir beğeni topladı. Ezo’nun acı dolu yaşam mücadelesini ekranlara taşımaya hazırlanan bu projede oldukça etkileyici bir oyuncu kadrosu oynuyor.

El Kızı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Dizinin başrolünde Sevda Erginci yer alıyor. Diğer taraftan Perihan Savaş, Fikret kuşkan, Münir Can Cindoruk, İsmail Ege Şaşmaz, Toprak sağlam, Sedef Avcı, Fırat Doğruloğlu, Alayça Öztürk, Çağla Şimşek, Nur yazar, Macit Koper, Pelinsu Çileli, Sinan Arslan gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor.

El Kızı Dizisi Konusu Nedir?

El kızı konusu ile ilgili olarak; Bir insanın, başta kendi ailesi olmak üzere kendi etrafında ve de çevresinde çok sevilmesi, daha sonrasında ise ansızın bazı dengelerin değişmesi ile beraber çok sevilen bu kişinin, ansızın “el kızı” olması hikayesini anlatıyor.

Küçük yaştan itibaren öksüz kalan Ezo adındaki genç bir kızın yaşam mücadelesini anlatıyor.

El Kızı Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarında 23 Ekim Cumartesi gününden itibaren her cumartesi akşamı izleyici ile buluşacak el kızı dizisinin fragmanı dahi insanların adet yüreğini yakıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP