DOLAR

32,4598

-0.11%
EURO

34,7455

-0.67%
ALTIN(gr)

2.437,97

0,09%
BİST 100

%
Fox’un Yeni Dizisi Elbet Bir Gün Ne Zaman Başlayacak? Konusu Ne? Oyuncuları
  • Finans 365
  • Gündem
  • Fox’un Yeni Dizisi Elbet Bir Gün Ne Zaman Başlayacak? Konusu Ne? Oyuncuları

Fox’un Yeni Dizisi Elbet Bir Gün Ne Zaman Başlayacak? Konusu Ne? Oyuncuları

Yeni sezonda Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Elbet Bir Gün dizisi, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk, Sinem Ünsal'ın başrollerinde oynadıkları hüzünlü bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacak. Elbet Bir Gün ne zaman başlayacak? Konusu ne? Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Fox’un Yeni Dizisi Elbet Bir Gün Ne Zaman Başlayacak? Konusu Ne? Oyuncuları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni sezonda Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Elbet Bir Gün dizisi, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk, Sinem Ünsal’ın başrollerinde oynadıkları hüzünlü bir hikaye şeklinde ön plana çıkıyor.

2021 senesinin ağustos ayından itibaren çekimlerine devam eden Elbet Bir Gün dizi ekibi, çok ciddi adımlar attı. Kapadokya’da dizinin çekimleri başladı ve yoğun bir tempo şeklinde devam ediyor. Fox TV’nin yayınında pek çok dizisi olması sebebiyle Elbet Bir Gün dizisinin hangi gün ekranlara geleceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Dizinin başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu’nun daha önce yapmış olduğu açıklamalara göre, ekim ayının sonunda dizinin ekranlara girebileceği açıklanmıştı. Bu tahmini belki de tutar. FOX TV’de cumartesi günleri Son Yaz dizisi final yapacak ve yerine ‘El Kızı’ dizisi başlayacak. Perşembe günleri ise ekranlara gelen Uzak Şehrin Masalı dizisi de bu hafta 5. Ve final bölümü ile ekranlarda olacak. Yani Fox TV ekranlarında final yapan dizilerin yerine Elbet Bir Gün dizisi, elbette ekranlara gelecek.

Uzak şehrin Masalı dizisinin final yapmasının hemen sonrasında, 21 Ekim perşembe günü Elbet Bir Gün isimli dizinin başlama ihtimali yüksek görünüyor. Fakat Fox TV, konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Fox TV yönetimi daha önce perşembe akşamları izleyicinin karşısına çıkarmaya hazırladığı ‘Yalancılar Ve Mumları’ adındaki projeyi pazar gününe kaldırmıştı. Fakat yeni dizi, ilk 2 bölümü ile oldukça düşük reytinger elde etti. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde Fox TV kanal yönetiminin, ‘Yalancılar Ve Mumları’ dizisini yeniden perşembe gününe alınması ile ‘Elbet Bir Gün’ dizisini ise pazar gününe kaydırması gibi bir ihtimal görünüyor.

‘Elbet Bir Gün’ dizisinin yayın tarihi daha kesinlik kazanmadı ama haberin başında da belirttiğimiz gibi Fox TV’nin, düşük reytingli projelerinin tek tek ekrandan alınması ile beraber bu dizinin ekranlara geleceği tarih önümüzdeki haftadan itibaren kesinlik kazanacak.

Elbet Bir Gün Dizisinin Konusu Nedir?

Nesime ile Feride adındaki iki kız kardeşin hüzünlü hayat hikayeleri ekrana taşınacak. Çok iddialı bir hikaye ile ekranlara gelmeye hazırlanan ‘Elbet Bir Gün’ dizisinin, ekranları geldikten sonra nasıl bir etki bırakacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Elbet Bir Gün Oyuncuları Kimler?

Zeynep Kaçar, Helin Kandemir, Ömer Genç, Muhammet Uzuner, Ulvi Kahyaoğlu, Kenan Acar gibi birbirinden başarılı oyuncunun bulunduğu ‘Elbet Bir Gün Dizisi, çok kısa süre içerisinde Fox TV ekranlarında başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP