DOLAR

32,3830

0.15%
EURO

35,1089

-0.11%
ALTIN(gr)

2.322,69

0,17%
BİST 100

%
Hafsanur Sancaktutan Deniz Can Aktaş Aşkında Flaş Gelişme

Hafsanur Sancaktutan Deniz Can Aktaş Aşkında Flaş Gelişme

Sempatik davranışları ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, bazı işleri ile ilgili çeşitli görüşmeler yaptığını fakat biraz dinlenmek istediğini ve bu süreç içerisinde projeler arasında bir seçim yapacağını duyurdu. Peki yeni sevgililer Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ilişkisi ne durumda?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Hafsanur Sancaktutan Deniz Can Aktaş Aşkında Flaş Gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerin yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncularından Hafsanur Sancaktutan, 2000 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2018 senesindeki ‘Gülperi’ dizisinde hayat verdiği Fidan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu, daha sonrasında ise ‘Aşk Ağlatır’ adlı projede başrolde oynadı. Oyuncu, ‘Son Yaz’ adlı televizyon dizisinde de Yağmur karakteri ile geniş hayran kitlesi kazanmayı başardı.

Hafsanur Sancaktutan En Son Hangi Projede Yer Aldı?

Fox TV ekranlarında final yapan dizilerden biri de ‘Son Yaz& dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, kariyerinin en verimli çıkışına imza attı. Oyuncunun ilk sezona göre 2. Sezon içerisinde çok daha duygu yüklü bir karakter ruhunu yansıtacak biçimde performansı ise takdir edildi.

Hafsanur Sancaktutan’ın Aşk Hayatı

Deniz Can Aktaş ile aşk yaşanmakta olan Hafsanur Sancaktutan, sevgilisinin tiyatro oyununu izlemeye gitti. Romeo ve Juliet adındaki oyunda Deniz Can Aktaş ile Naz Çağla Irmak başrolde beraber oynadı. İlk defa tiyatro gösterisinde oynayan sevgilisini sahnede izlerken oldukça heyecanlandığını dile getiren oyuncu Hafsanur Sancaktutan, ‘Çünkü çok uzun zamandır çalışıyorlar. İlk kez tiyatro çalışması olduğu için ben de hevesle izledim, güzeldi ‘şeklinde konuştu.

‘Son Yaz’ Dizisi Bitti Şimdi Hafsanur Sancaktutan Ne Yapacak?

‘Son Yaz’ adlı televizyon dizisinin setinin daha henüz sona erdiğini dile getiren oyuncu, ‘şimdi arkadaşlarımla beraber ufak bir tatil yapmayı düşünüyorum’ dedi.

Hafsanur Sancaktutan Dizi Filmde Mi Yoksa Sinema Filminde Mi Rol Alacak?

Sempatik davranışları ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, bazı işleri ile ilgili çeşitli görüşmeler yaptığını fakat biraz dinlenmek istediğini ve bu süreç içerisinde projeler arasında bir seçim yapacağını duyurdu. Güzel oyuncuya hem sinema hem de dizi film teklifleri gelmeye başladı. Sancaktutan, öncelikli olarak arkadaşlarıyla beraber kısa bir tatil yapmak ve tatil yaparken de bu süreç içerisinde hem sinema hem de dizi film senaryolarını okuyarak kendine en çok uyan bir rol açısından seçim yapacağını söyledi.

Hafsanur Sancaktutan – Deniz Can Aktaş İlişkisi Ne Durumda?

Deniz Can Aktaş ile güzel bir ilişkilerinin olduğunu dile getiren genç oyuncu, yine evlilik ile ilgili soru sorulduğunda bu konunun çok erken olduğunu dile getirmekle yetindi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP