DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Tiktok’ta Bir Kadın, Kendi Sütünü Sağdı, Tereyağı Yaptı , Kocasına Yedirdi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Tiktok’ta Bir Kadın, Kendi Sütünü Sağdı, Tereyağı Yaptı , Kocasına Yedirdi!

Tiktok’ta Bir Kadın, Kendi Sütünü Sağdı, Tereyağı Yaptı , Kocasına Yedirdi!

Teknolojinin gelişim göstermesi ile beraber sosyal medya platformları da aynı şekilde değişim ve gelişim yaşamaya devam ediyor. Özellikle de bazı sosyal medya mecraları var ki insanlar için adeta bir ekmek kapısı halini aldı. Son bir kaç yıldır yıldızı iyice parlayan sosyal medya platformlarının başında gelen TikTok, kısa video içerikleri ile mesaj vermeye çalışıyor.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:50
Tiktok’ta Bir Kadın, Kendi Sütünü Sağdı, Tereyağı Yaptı , Kocasına Yedirdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha fazla takipçi, daha fazla beğeni, daha fazla sosyal medya mesajı ve tabii ki de daha fazla para kazanma amacıyla insanların çılgınlıklarına yetişmek mümkün olmuyor. Dünyada milyonlarca takipçisi bulunan TikTok fenomenleri olduğu gibi normal ev hallerini paylaşan insanlar da azımsanmayacak kadar çok  çoktur.

 

Kendi Sütünden Tereyağı Yaptı, Kocasına Yedirdi

 Tiktok’ta, tanınan simalardan Laura Hall adındaki bir kadın, takipçileri ile paylaşmış olduğu bir video görüntüsünde, kendi sütünden üretmiş olduğu tereyağını kocasına yedirdiğini söyledi. Her gün TikTok platformunda ilginç videolar paylaşılmaya devam ediliyor. Bu ilginç videolara bir yenisi daha eklendi. Laura Hall Adındaki bir kullanıcı, kendi sütünden üretmiş olduğu tereyağını kocasına yedirdiğini söyleyince izleyenlerin midesi bulandı. ‘Bu kadar da olmaz!’ dedirten görüntüler, insanların midesini bulandırdı.

 

Görenleri Şaşkına Çeviren Görüntülerde Kendi Sütünden Tereyağı Yaptı

 Tiktok’taki görüntüleri izleyen bazı sosyal medya severler, kadının yapmış olduğunu ilginç bulurken, kimisi ise mide bulandırıcı buldu. Fakat videoya asıl damga vuran konu ise, tereyağının tadı ile alakalı oldu.

 

 Kocam, Kendi Sütümden Ürettiğim Tereyağını Yedi Ve Tadının Çok Güzel Olduğunu söyledi

 Laura Hall, kocasının tereyağının tadını oldukça güzel bulduğunu dile getirerek, “Evet ilk bakışta belki size ilginç gelebilir fakat Kocam bana tadının çok güzel olduğunu söyledi.” Şeklinde ifadeler kullandı.

 

 Nasıl Yapıldığını Da Anlattı

 TikTok ortamında milyonlarca defa izlenen iğrenç görüntülerin kahramanı Laura Hall, kendi sütünden tereyağının yapılışı ile ilgili şu bilgileri vermeyi de ihmal etmedi: “Göğsümdeki sütü çıkardıktan sonra sarı bir renge bürünene kadar beklettim. Sonrasında ise krema kıvamına getirdim. En son aşamada ise kalıplaştırdım. “ dedi.

Genç kadının, kendi TikTok hesabından çekmiş olduğu videoda anlattığı şeyler, sosyal medyanın gündemine adeta bomba gibi düştü. En çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran bu videonun, bazı takipçileri konuyu yadırgasa da  bazı takipçileri ise ilginç ve etkileyici bulduklarını söylediler.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP