İş Bankası’ndan 7000 TL Almak İster Misiniz? Bunun İçin İşbank Kredi Kartını Kullanmanız Yeterli!
  • Finans 365
  • Kredi
  • İş Bankası’ndan 7000 TL Almak İster Misiniz? Bunun İçin İşbank Kredi Kartını Kullanmanız Yeterli!

İş Bankası’ndan 7000 TL Almak İster Misiniz? Bunun İçin İşbank Kredi Kartını Kullanmanız Yeterli!

İş Bankası, kendi kredi kartını kullanan vatandaşlara 7.000 TL'ye varan kredi kampanyasını duyurdu. Acil gereksinimleriniz açısından kullanabileceğiniz 7000 TL' lik ihtiyaç kredisini hemen almanız mümkün.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
İş Bankası’ndan 7000 TL Almak İster Misiniz? Bunun İçin İşbank Kredi Kartını Kullanmanız Yeterli!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara yeni bir avantaj, bankanın kendi internet sitesi üzerinden yapılan ilan ile duyuruldu. İş Bankası kredi kartı kullanan vatandaşlara ve kredi kartını düzenli bir şekilde ödeyen tüketicilere 7.000 TL’ye varan ve 36 ay vade seçenekleri şeklinde kullanabilecekleri kredi kampanyasını duyurdu. Aktif İş Bankası uygulaması üzerinden yapılan duyuru akabinde 7 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, açıklanan koşulları yerine getirdikleri takdirde istedikleri zaman dilimi içerisinde bu krediyi İşCep uygulaması üzerinden kullanabilir.

 7000 TL İş Bankası’ndan Nasıl Alınır?

 İş Bankası’ndan 7000 TL yaparım ihtiyaç kredisini kullanmak istiyorsanız, o halde bu bankanın müşterisi olmanız ya da banka internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekecek. İş Bankası İşCep uygulaması üzerinde gerçekleştirilecek kredi başvurusunda vatandaşların istedikleri zaman dilimi içerisinde İşlem yapabilmeleri ve kredi onayı almış olmaları halinde de istedikleri zaman kredi kullanmaları mümkün.

İş Bankası İşCep uygulaması bölümüne giriş yaptıktan sonra vatandaşların, kendi hesapları üzerinden kredileri sekmesine girmek suretiyle buradan ihtiyaç kredisi başvurusunu yapması mümkündür. Onay alınan kredinin hesaba yatırılması daha çok kısa süre içinde yapılır. Kredi notu 1351 ve daha da üzerinde olan vatandaşların, daha yüksek limitlerde de  ihtiyaç kredisi kullanma avantajına sahiptir. Özellikle de ihtiyaç kredisi alacak vatandaşlar, daha öncesinde bu bankadan düzenli bir şekilde kredi kullanmış ise anında kredi onayı alabilirler.

 Ayrıca İş Bankası, düzenli bir şekilde müşteri olma sorumluluğunu yerine getiren vatandaşlar rahat 50 bin TL’ye varan ve 36 ay vade seçeneği şeklinde sunulan krediyi kullandırıyor. İlk taksit ödemelerinin ise 3 ay ertelemeli olarak yapılması avantajlı da cabası.

 İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları Neler? 

 7 bin TL’ nin haricinde aynı zamanda İş Bankası, 100 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi kampanyasını da aynı zamanda vatandaşlara ilan etti. Kredi başvurusu yapmak isteyen tüketiciler, İş Bankası’nın mobil cep internet uygulamasına giriş yapmak suretiyle buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu eksiksiz ve yanlış olmadan doldurmaları gerekecek. Doldurulan ihtiyaç kredisi başvuru formu sonrasında ise vatandaşlara sonuç verilecek ve bu sonuca göre en yakın İş Bankası şubesine giderek kredi kullanımı mümkündür.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP