DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
‘Kardeşlerim’ Bu Akşam 27. Bölümde Neler Olacak?    

‘Kardeşlerim’ Bu Akşam 27. Bölümde Neler Olacak?   

Cumartesi akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve büyük bir hayran kitlesini kazanan 'Kardeşlerim' dizisinde bu akşam yine çok gerilimli sahnelere tanıklık edeceğiz. Dizinin en renkli sahnesi ise kostüm balosu olacak şüphesiz.   

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:52
‘Kardeşlerim’ Bu Akşam 27. Bölümde Neler Olacak?    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon liderliği elden bırakmayan fakat bu sene reytinglerde tahtını TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptıran ‘Kardeşlerim’ dizisi, heyecanından hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor.

 ‘Kardeşlerim’ Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşanmıştı? 

  • Akif’in uygulamış olduğu bütün baskılara rağmen Doruk, ayakta durma mücadelesi verirken Şengül, Ömer’in çekiliş parasını aldı ve Ömer buna çok sinirlendi. 
  • Suzan’ı şaşırtacak bir teklifin Nebahat’ten gelmesi, hiç beklenmedik neticeler meydana getirirken, Melisa’yı şaşırtan bir hamle ise Kadir’den geldi.
  • Oğulcan ise Harika’ya jest yapmak amacı ile daha çok para kazanmak için içine girdiği işin gerçek yüzünden ise habersizdir.

 

Kardeşlerim 27. Bölümde Neler Olacak? 

 

Bu akşam Atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Kardeşlerim’ dizisine maskeli balo damgasını vuracak. Okulda organize edilecek  maskeli baloda kral ve kraliçe seçilecek. Fakat seyircilerin baloda kartal ile kraliçesi seçilecek isimler hususunda fikirleri ortak: Doruk ile Asiye olacak.

 

Burcu Su Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran tarafından hayat verilen Asiye ile Doruk karakterleri, Kardeşlerim dizisinin en çok sevilen çifti. Fakat son derece hafif ve yumuşak karakterleri ile herkesin bildiği Asiye’nin son bölümlerde ön plana çıkmakta olan hırçın tarafı, izleyicinin büyük tepkisine sebep oluyor.

 

Kardeşlerim dizisinde seyircilerin tepki göstermiş oldukları bir başka husus ise kurguda meydana gelen değişim. Anne ile babasını arka arkaya kaybeden 4 kardeşin acı ve dram yüklü hikayesini dile getiren dizi, ikinci sezonda daha çok liseli çiftlerin aşk macerasına dönüştü. Bu duruma tepki gösteren izleyici kitlesi, dizide yeni dram görmek istediklerini açıklayan çeşitli yorumları sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor.

 

Kardeşlerim 27. Yeni Bölümüyle Bu Akşam Saat 20. 00’de ATV’de

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP