Ekonomist Selçuk Geçer Suskunluğunu Bozdu: Dolar, O Seviyeye Gelecek!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Ekonomist Selçuk Geçer Suskunluğunu Bozdu: Dolar, O Seviyeye Gelecek!

Ekonomist Selçuk Geçer Suskunluğunu Bozdu: Dolar, O Seviyeye Gelecek!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı yılsonu tahmini rakamlarını açıklamasından sonra rekor kıran dolar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü Ekonomist Selçuk geçer suskunluğunu bozdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:53
Ekonomist Selçuk Geçer Suskunluğunu Bozdu: Dolar, O Seviyeye Gelecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de Türkiye İstatistik Kurumunun açıklamış olduğu enflasyon rakamlarının aksine gerçek enflasyon oranının %40’a dayandığını ve gıda fiyatları ile temel ihtiyaç mamullerinin fiyatı döviz ile beraber daha da artmaya devam edeceğini söyleyen ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dolar ne olur? Araştırmasının en önemli nedeni İşte bu sebeple… Doların 9.60 seviyelerini görenlerin ortak kaygısı dolar 10 TL olur mu? Sorusuydu. Ancak akşama doğru Amerikan doları şaha kalktı ve 10 TL’yi geçti.

 Eriyen Türk Lirasının Yerini Doldurmak Çok Zor

 Akşam saatlerinden itibaren 10 TL’yi geçen dolar, her geçen gün biraz daha rekor kırmaya devam ediyor. Buna karşın üzülerek belirtilmesinde fayda vardır ki Türk Lirası da her geçen gün biraz daha değer kaybediyor ve eridikçe eriyor. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, Türk lirasının erimesinin önüne geçmenin çok zor olduğunu söylüyor. Cebimizdeki paranın değeri giderek azalırken, dolar uzmanı Selçuk Geçer, yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ve ekonominin çok kötü bir şekilde seyrettiğini, Türkiye’nin adeta ekonomisinin yerlerde sürüklendiğini, işlerin çok zorlaştığını dile getiren Ekonomist Selçuk geçer, Türk lirasındaki erimenin durdurulmasının çok olduğunu söyledi. Peki dolar ne kadar olur? İşte cevabı!

Dolar Ne Olur?

Teknik analiz uygulayarak dolar kurunda ilk hedefinin 10.60 TL olduğunu dile getiren Ekonomist Selçuk Geçer, bir gecede doların ansızın 15 TL’ye kadar çıkmasını beklediğini söyledi. Türkiye’nin, anormal halleri yaşaması durumunda sırasıyla 16 ve 18 gibi rakamların dahi ortaya çıkabileceğini dile getiriyor.

 Doların Yükselişi Ne Zaman Duracak?

Bir gece ansızın Amerikan dolarının 15 TL ya da 18 TL dahi olmasını beklediğini söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer, dolar fiyatının yükselişinin ne zaman duracağını da söyledi. Doların 15 TL’ye yükselmesini beklediğini dile getirdikten sonra Selçuk Geçer, doların bu seviyede durmasının çok zor olduğunu söyledi. Dolar uzmanı Selçuk Geçer, bakalım bu yorumu ile ses getirecek mi? Yapmış olduğu cesur yorumlarla adından sıklıkla söz ettiren, toplumun bir kesimi tarafından ayakta alkışlanan fakat diğer bir kesimi tarafından da adeta yerden yere vurulan Ekonomist Selçuk Geçer, yine de bildiğini söylemekten geri çekinmiyor. Akşam saatlerinde dolar, tarihinin en yüksek rakamına ulaştı. 10 TL’yi ilk defa geçen dolar, ne zamana kadar yükselecek? Hangi aşamadan sonra duraklama yaşayacak?

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP