DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
10 Gündür Kayıptı, Yörük Kızı Müslüme’den Acı Haber Geldi!  
  • Finans 365
  • Gündem
  • 10 Gündür Kayıptı, Yörük Kızı Müslüme’den Acı Haber Geldi!  

10 Gündür Kayıptı, Yörük Kızı Müslüme’den Acı Haber Geldi!  

10 gündür Mersin'de her yerde aranan 3 yaşındaki Yörük Kızı Müslüme’nin cansız bedenine ulaşıldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
10 Gündür Kayıptı, Yörük Kızı Müslüme’den Acı Haber Geldi!  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bir son dakika haberine göre; Mersin’de Yürük bir ailenin Müslüme adındaki 3 yaşındaki kız, çadırlarının önünde bisikleti ile gezerken ortalıktan kaybolmuştu. 10 gündür aramadık yer bırakılmayan Müslüme’nin cansız bedeni, olay yerinden yaklaşık olarak 7 kilometre uzaklıkta, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde göründü.

 Mersin’in Gülnar ilçesine gelen Yürük bir aile, 10 Kasım’da çadır kurdu. 7 çocuklu Mehmet ile Selvi Yağal ailesinin Müslüme adındaki (3 yaş) kızları aynı gün saat 17. 00 sularında bisikleti ile oynarken ansızın ortalıktan kayboldu.

 Müslüm’eyi Arama Kurtarma Faaliyetlerine Herkes Katıldı

Ailesi ile çevrede bulunan vatandaşların yapmış oldukları aramada bulunamayan küçük kız Müslüm’e için haber verilmesi üzerine olay yerine UMKE, Akut, İtfaiye, Jandarma, Belediye ekipleri sevk edildi. Bölgede geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu düzenlendi ve bölgede ilk gün gönüllülerinin de bulunduğu 700 kişilik bir arama çalışması başlatıldı. Daha sonrasında ise 200 kişiden meydana gelen profesyonel bir ekip ile, belediye ve çeşitli kurum gönüllülerinin katılım sağladıkları 300 kişi, 12 kilometrelik vadi başta olmak üzere orman ile dağlık alanda defalarca arama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarda iz takip başta olmak üzere kadavra ve kokuya duyarlı köpekler, insanlı keşif uçakları, termal dronelar bölgede ilk gün gönüllülerinin de bulunduğu 700 kişilik bir arama çalışması başlatıldı. Çalışmaları iz takip başta olmak üzere kadavra ve kokuya duyarlı köpekler, insanlı keşif uçakları, termal droneler destek verdi fakat hiçbir netice alınamadı.

Müslüme’nin Cansız Bedeni Bulundu

 Arama kurtarma çalışmaları devam etti, 10. gününde acı haber geldi. küçük kızın cansız bedeni, kaybolduğu yerden 7 kilometre uzaklıkta ve 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu.

Ailesi, Adeta Yıkıldı!

Aktarılan haberlere göre; cansız bedeninin bulunduğu ile ilgili kötü haberin verildiği aile sinir krizi geçirdi. Bölgede, Müslüme’nin acılı annesinin ağıtları yankılandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP