Yasak Elma İzleyicileri Çok Üzülecek Ender, Diziden Ayrılıyor!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Yasak Elma İzleyicileri Çok Üzülecek Ender, Diziden Ayrılıyor!

Yasak Elma İzleyicileri Çok Üzülecek Ender, Diziden Ayrılıyor!

Her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden reyting rekortmeni Yasak Elma dizisi, son zamanların en başarılı dizi projelerinin başında yer alıyor. Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ın rahatsız olduğu son dönemlerde biliniyordu. Şimdi de karar verildi ve Şevval Sam diziden ayrılma kararı aldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Yasak Elma İzleyicileri Çok Üzülecek Ender, Diziden Ayrılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ender karakterine başarılı bir şekilde hayat veren ve Yasak Elma dizisinin ekranlara geldiği ilk günden itibaren setlerde ter döken Şevval Sam, diziden ayrılma kararı aldı. Ender karakteri açısından başka bir oyuncu mu gelecek yoksa bu boşluk böylece devam mı edecek? Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizin detayında…

 19 Mart 2018 tarihinde Fox TV ekranlarında ilk bölümü ekranlara gelen ve o günden itibaren başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden, MED Yapım imzasını taşıyan başarılı dizi, oyuncu kadrosunda her dönem çok değerli isimlere yer vermişti.

 Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılan başlıca isimler

Talat Bulut, Onur Tuna, Şafak Pekdemir, Nesrin Cevadzade, Barış Kılıç, İlber Kaboğlu, Tuvana Turkay, Ebru Şahin, Sarpcan Köroğlu, Nilgün Türksever, Doğaç Yıldız, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya, Gülenay Kalkan, Buğçe Buse Kahraman, Erdem Kaynarca, Can Nergis, Ahmet Kayakesen, Hakan Karahan, Gökhan Alkan ve daha niceleri Yasak Elma dizisinde oynadıktan sonra oyuncu kadrosundan ayrıldı.

 Ender Çelebi Karakterine Hayat Veren Şevval Sam, Nasıl Bir Rolde Oynuyor?

Yasak Elma dizisinin ekranlara geldiği ilk bölümden itibaren Fox TV ekranlarında ter döken Şevval Sam, hayat verdiği Ender Kahveci karakteri ile tehlikeli, istediğini elde etmek amacıyla hiç kimsenin aklına dahi gelmeyecek planlar kuran, şirketin başına geçmek amacıyla herkesi tek kalemde silecek derecede kurnaz bir kadın karakterine hayat veriyor. En son bölümlerde Doğan Bey ile yakınlık kurmak amacıyla hareket eden Ender, ayrıca Caner’in ablası karakterini oynuyor.

Son zamanlarda Şevval Sam’ın sağlık problemleri ile ilgili haberler basına yayılmıştı. Daha iyi bir şekilde tedavi olmak amacıyla ya da başka sebeplerle artık Şevval Sam, Yasak Elma dizisindeki macerasına son noktayı koymak amacıyla hareket etmiş olmalı ki ayrılık haberleri böyle kesin bir dil ile konuşulsun. Yasak Elma dizisine gönül vermiş hayran kitlesinin büyük bir bölümü Ender karakterine hayran. Özellikle de kadınlar, iş yaşamları başta olmak üzere özel hayatlarında Ender’i örnek alıyor.

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam’ın ayrılığı ile ilgili kesin bir bilgi meydana geldiğinde bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP