DOLAR

32,5910

0.11%
EURO

35,0220

0.42%
ALTIN(gr)

2.418,04

-0,20%
BİST 100

%
CHP Heyeti, Memurları İlgilendiren O Konuyu Konuşmak İçin Çalışma Bakanı Vedat Bilgin İle Bir Araya Geldi
  • Finans 365
  • Gündem
  • CHP Heyeti, Memurları İlgilendiren O Konuyu Konuşmak İçin Çalışma Bakanı Vedat Bilgin İle Bir Araya Geldi

CHP Heyeti, Memurları İlgilendiren O Konuyu Konuşmak İçin Çalışma Bakanı Vedat Bilgin İle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile beraberindeki heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in, memurlara ödenen toplu sözleşme ikramiyesinde uygulanmakta olan ve Danıştay tarafından yürütmesi durdurulan yüzde 1 üye koşulunu gözden geçireceklerini belirttiği öğrenildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
CHP Heyeti, Memurları İlgilendiren O Konuyu Konuşmak İçin Çalışma Bakanı Vedat Bilgin İle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Adıyaman milletvekili Abdurrahman Tutdere , İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Kırşehir milletvekili Metin İlhan, Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal, Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e çok kritik bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Heyeti : Memurlarla İlgili Sorun Ve Taleplerimizi Dile Getirdik

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman milletvekili Abdurrahman Tutdere, gerçekleştirilen kritik toplantı sonrasında sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile milletvekili arkadaşlarıyla beraber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Bilgin’e bir ziyaret gerçekleştirerek kamu personellerinin yüzde 1 baraj hususu ile çalışma yaşamına yönelik sorun ve talepleri dile getirdiklerini söyledi.

Düzenleme Yeniden Gözden Geçirilecek

Alınan bir son dakika haberine göre; gerçekleştirilen toplantıda, asgari ücret ile diğer ücret ve maaşları asgari ücret tutarının vergiden muaf tutulmasından duyulan memnuniyet dile getirildi. Toplantıda Diğer taraftan Danıştay’ın, memurlara ödenen toplu sözleşme ikramiyesi açısından getirilen yüzde 1 üye koşulunun yürütmesini durdurması da gündeme geldiği. Bakan, Danıştay’a itiraz edeceklerini dile getirirken, yüzde 1 üye koşuluyla düzenlemenin tekrardan gözden geçirileceğini dile getirdi.

Böylelikle Cumhuriyet Halk Partisi heyeti ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin arasında gerçekleştirilen ve memur problemleri odaklı yapılan toplantının sonrasında Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri, sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile ne konuştuklarını ve neleri talep ettiklerini ve hangi çözüm yöntemlerinin gözden geçirileceğini paylaştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP