DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Bilmeyen kalmasın! Emeklilerin hesaplarına zamlı maaşlarına ek 10.000 TL’den fazla para yatacak!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Bilmeyen kalmasın! Emeklilerin hesaplarına zamlı maaşlarına ek 10.000 TL’den fazla para yatacak!

Bilmeyen kalmasın! Emeklilerin hesaplarına zamlı maaşlarına ek 10.000 TL’den fazla para yatacak!

ABONE OL
28 Ekim 2022 08:40
Bilmeyen kalmasın! Emeklilerin hesaplarına zamlı maaşlarına ek 10.000 TL’den fazla para yatacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilerin hesaplarına zamlı maaşlarına ek 10.000 TL’den fazla para yatacak! Bilmeyen kalmasın! Son dakika duyan duymayan kalmasın herkes çıldırıyor, emeklilerde bayram havası hakim durumda. Emekli maaşlarına ek zam oranları açıklandı. Bakan Nebati tarafından yapılan açıklamaların ardından ek zam oranlarıyla beraber emekliler 10.000 TL oranından promosyon almış olacaklar. Emeklilerin hesaplarına yatacak olan 10.000 TL tutarında bir hizmet döngüsünden faydalanması her açıdan kişileri ilgilendiren gelişmeler arasında bulunuyor. Zamlı maaş oranlarının artış göstermesiyle beraber ekim ayıyla beraber emeklilerin hesaplarına 10.000 TL oranında ek promosyon oranlarından faydalanmış olacaklar. Böylelikle kişiler en iyiden yararlanma ayrıcalığına sahip olabilecekler.

Emekliler promosyon almak için emekli maaşını alacakları bankayı değiştirerek bu promosyona ulaşabilirler. Bankaların sunduğu promosyon miktarları değişiklik gösteriyor. Emekliler bu bankalarla görüşerek seçtikleri bankaya maaşları taşıyabilirler. Bu promosyon emeklilerin maaşına yılbaşında yansıyacak.

10.000 TL Maaş Geliyor!

Duyan- duymayan kalmasın şeklinde duyurulan haberlerde kişiler ek zam oranlarından faydalanma fırsatlarına sahip oluyorlar. Kişilerin hesaplarına yatacak olan 10.000 TL maaş oranlarıyla kişiler yüksek düzeyde ekim aylarında promosyon ek zam taleplerinden yararlanabilecekler. Zamlı maaş oranlarının artış göstermesiyle beraber kişiler en iyi hizmetlerden faydalanma fırsatlarına sahip oluyorlar. Kişilere sunulan fiyat teklifleriyle beraber her açıdan en iyiden faydalanma fırsatlarına sahip olma fırsatlarına erişiyorlar. Emeklilere özel olanaklar dahilinde sunulan bu imkanların Bakan Nebati tarafından paylaşılması haberi doğrulayan gelişmeler arasında bulunuyor.

Bakan Nebati Açıkladı!

Bakan Nebati tarafından yapılan açıklamaların ardından emekliler bayram havasına girdi. Nebati yükselen enflasyon verilerine dikkat çekerek enflasyon verilerinin artış göstermesiyle kişiler yüksek promosyon tekliflerinden faydalanma fırsatlarına sahip olma imkanına sahip oluyorlar. 10.000 TL oranından hesaplara yatacak olan paralarla emekliler heyecandan uyuyamıyorlar. Başkan Erdoğan tarafından yakın bir zaman dilimi içinde açıklamaların yapılması bekleniyor. Başkan Erdoğan’ın açıklamalarının ardından kişiler maaşlarını bankalar üzerinden promosyon ek- zam oranı kapsamında çekebilecekler. Maaş oranlarına yapılan zamlarla beraber emeklilerin son günlerde yüzleri gülmeye başladı. Emekli maaşı yetmeyen emekliler için maaş zammı, promosyon gibi eklemeler emeklilerin maddi olarak biraz da olsa rahatlamasını sağlıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP