DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
7000 TL’den 8000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılmaya başlandı! Vakıfbank’tan emeklilere büyük fırsat!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • 7000 TL’den 8000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılmaya başlandı! Vakıfbank’tan emeklilere büyük fırsat!

7000 TL’den 8000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılmaya başlandı! Vakıfbank’tan emeklilere büyük fırsat!

ABONE OL
28 Ekim 2022 11:24
7000 TL’den 8000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılmaya başlandı! Vakıfbank’tan emeklilere büyük fırsat!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank’tan emeklilere büyük fırsat! 7000 TL’den 8000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılmaya başlandı! Geçen Ağustos ayından beri emekli maaşını bir bankadan alanlar hareketlendi. Bir banka ile üç yıllık sözleşme yapmaları durumunda promosyon alabileceklerini duyan emekliler bankalarda kuyruklar oluşturmaya başladı. Promosyonların bankaların ardı ardına arttırması üzerine bankadan bankaya koşmaya başladılar.

Yaşam şartlarının ani dolar yükselişi ile zorlaşması toplumun bütün katmanlarını etkiledi. Yatırımcılar piyasadan paralarını çekerek kabuklarında yaşamaya başladılar. Bunun üzerine üretim de azaldı. Bu da fiyatların artışını büyük oranda körükledi. Bu durumdan en çok memur ve işçi emeklileri, orta direk etkilenmeye başladı. Buna biraz da olsun merhem olmak isteyen bankacılık sektörü emekliler için çeşitli promosyon tekliflerinde bulunmaya başladılar.

Promosyon Sonrası 7000- 8000 TL Ödeme

Promosyonlarını bir an önce alma çabasındaki emeklilerin ellerine geçen para kısa sürede enflasyon ile eridi gitti. Emekliler yeni arayışlara girmeye başladılar. İşte tam bu sırada Vakıfbank’tan büyük haber geldi. 7000 ile 8000 TL arası ödemelerin haberini duyanlar bankanın şubelerine akın etmeye başladılar.

Her kuruşun hesabını yapmaya başlayan kesimler için bu para önemli bir gediği kapatacak gibi görünüyor. Tüm emeklilerin kaçırmaması gereken bu kampanya şimdiden fazlası ile ilgi görmüş durumda. Neredeyse haberi kalmamış emekli yok. Herkes bir an önce fırsatı değerlendirmeye çalışıyor ve fırsatı kaçırmamak için gayret ediyor. Emeklilere sunulan bu fırsatlar farklı bankalar tarafından da açıklanmaya başlandı.

Nasıl Alınacak?

Bankalarına sözleşme yaparak maaşını taşıyanlara özel bir olanak olarak sunulan nakit ödemesini almak için şartlar şöyle. Emeklinin ailesinden ya da tanıdıklarından birini banka ile sözleşme yapmaya davet etmesi gerekmektedir. Sözleşmeye karar verip, maaşını bankaya taşıyan her kişi başına prim almak mümkün olacak.

Bu parayı almaya kararlı olan emekliler zincirler oluşturmaya başladı bile. Birbiri ardına her gelen yeni emekli bankaya kendi yakınlarını da getirme çabasındadır. Böylece birbiri ardına zincirleme çok sayıda emekli 7000 ile 8000 TL arası ödemesini almaktadır.
Ödemeler çok rahat bir biçimde banka hesabına yatırılmaktadır. Bankaya girmeye gerek bile kalmadan dışarıdan çekilmektedir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP