DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Yarın sabah 8’den sonra banka hesabınıza bakın! IBAN numaranıza ödeme var! TC kimlik ile sorgulama yapın!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Yarın sabah 8’den sonra banka hesabınıza bakın! IBAN numaranıza ödeme var! TC kimlik ile sorgulama yapın!

Yarın sabah 8’den sonra banka hesabınıza bakın! IBAN numaranıza ödeme var! TC kimlik ile sorgulama yapın!

ABONE OL
30 Ekim 2022 01:29
Yarın sabah 8’den sonra banka hesabınıza bakın! IBAN numaranıza ödeme var! TC kimlik ile sorgulama yapın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

TC kimlik ile sorgulama yapın! Yarın sabah 8’den sonra banka hesabınıza bakın! IBAN numaranıza ödeme var! Nakit ihtiyacı olanlar için bir büyük fırsatın yolu daha açılmış durumda görünmektedir. Her an hesabınıza ihtiyaç duyduğunuz nakit miktarının yatmış olması beklenebilir. Hesaba paralar sabah iş saatinin başlaması ile yatmakta olduğunu lütfen unutmayınız. O yüzden gece hesabınızı kontrol etmek yerine sabah sekizden sonra kontrol etmeniz gerekmektedir. Emekli ve çalışanlar maaş artışı yapılmasına rağmen henüz açıklarını kapamış görünmemekteler ve bazı sıkıntılı durumlardan, zamanında yapılmamış ödemelerden kurtulmak istemekteler. Bunun için nakit ihtiyaçları doğması yüzünden bu ödemelere ihtiyaç görülmüştür.

Kimler O Ödemeyi Alabilecek?

Ödemeyi alabilecek kişiler Emekli Sandığı, BAĞKUR ya da SSK çalışanı ya da emeklisi olmak zorundalar. Emekli iseler aynı bankadan maaş çekiyor olmaları mutlaka gereklidir. Bu şartları yerine getirenler için Denizbank’ın hazırladığı kredi olanağını kullanmak mümkün görünmektedir. Bu şartları yerine getirenler kredi almak için ilgili bankaya başvurmak zorundadır.

Başvuru SMS ile de yapılabilmektedir. Gerekli SMS şu şekilde hazırlanıp yollanacaktır: TC Kimlik No, tam doğum tarihinizin (Gün, Ay, Yıl) Hazırladığınız SMS’i 3280 numarasına göndereceksiniz. Hemen size mesaj ile geri dönülecektir. Kredi alma olanağınız olup olmadığı, alacağınız kredi miktarı ve ikinci adımda ne yapmanız gerektiği size bildirilecektir. Ön başvuru bu kadar basit ve kolay olmaktadır. Elbette en yakın Denizbank şubesine gidip başvuruda bulunmanızda mümkündür. Bu başvuruda bulunanlar kısa süre sonra kredisini alabilir.

Kredi Şartları da Çok Uygun

Alınan kredinin üç ay ertelemeli bir şekilde ödemesinin yapılabilmesi, emeklilerin ve çalışanların bir nefes almasını sağlayacak bir özelliğidir. Başvuru yapanlar tarafından kullanılacağı düşünülmektedir. Alacakları 50.000 TL birikmiş borç ve ihtiyaçlar için yeterli olacaktır.
Üç ay ertelemenin yanı sıra kredi otuz altı ay vadeli olarak sunulmaktadır. Uzun süreye yayılmış ödemeleri yapmanın kolay olacağı kesindir. Bu şekildeki şartları ile de beğeni kazanmış bir kredidir. Size kalan ödemenizin çıkıp çıkmadığını banka hesabınızı sabah iş başlangıç saatlerinde kontrol etmek ve kredinizi çekmek olacaktır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP