DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Son dakika, bankamatik kartı olanlara 2 banka tarafından 15.000 TL yatırılacak!

Son dakika, bankamatik kartı olanlara 2 banka tarafından 15.000 TL yatırılacak!

ABONE OL
30 Ekim 2022 01:29
Son dakika, bankamatik kartı olanlara 2 banka tarafından 15.000 TL yatırılacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

2 banka tarafından 15.000 TL yatırılacak! Bankamatik kartı olanlar hemen başvurusu yapsın… Bankalar ardı ardına yeni kampanyalarını duyuruyorlar. Bir kredi kampanyası da Yapı Krediden geldi. Banka ihtiyaç kredisi çekme isteyenler için oldukça uygun bir kampanya oluşturmuş durumda. Başvuran kimseler 15.000 TL’ye kadar kredi çekebiliyorlar. Üstelik kampanya dahilinde kişiler isterlerse borç ötelemesi yapabiliyorlar. Üstelik banka tam 3 ay öteleme şansı sunuyor. Ayrıca kredinin vade süresi de oldukça uzun. İsteyenler 36 aya kadar uzun taksitlerle kredilerini ödeyebiliyorlar. Uzun vade süreleri seçenler için aylık ödeme tutarları oldukça düşük olacaktır. Bu imkanlarla bankanın sunduğu kredi oldukça cazip görünüyor. İhtiyacı olan kimselere bu fırsatı kaçırmamalarını öneririz.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Bankanın sunduğu kredi imkanlarından faydalanmak için doğrudan şubelere gidip form doldurabilirsiniz. Müşteri temsilcilerine kredi çekme talebinizi ilettikten sonra basit birkaç işlem basamağının ardından krediniz kısa sürede hesabınıza yatırılacaktır. Bunun haricinde isterseniz mobil bankacılık üzerinden de başvurabilirsiniz.

Sadece bankanın 4411 numaralı telefonuna bireysel boşluk T.C. kimlik numaranızı göndermeniz yeterlidir. Ayrıca internet bankacılığı üzerinden başvuru şansı da bulunmaktadır. Sadece bankanın kendi online bankacılık uygulamasını indirdikten sonra kayıt olmanız, arından da ana sayfa üzerinden güncel kredi kampanyalarından istediğinizi seçip talebinizi iletmeniz yetecektir. Böylece evinizden çıkmanıza gerek olmadan kolayca başvuru yapabilirsiniz. Yaptığınız başvurunun sonucu da yine telefonunuza gelecektir.

Şartları Nelerdir?

Bankanın sunduğu kampanyadan yararlanmak için öncelikle T.C. vatandaşı olmanız gerekmektedir. 18 yaşından büyük olmanız da şartlar arasında yer almaktadır. Bankanın müşterisi olmanız da bir diğer şarttır. Banka herhangi bir belge istememektedir. Çünkü müşteri olduğunuz için sizin ödeme gücünüzü kolayca kontrol edebilirler.

Bunun haricinde banka kredi başvurunuzu değerlendirirken sizin kredi notunuza bakmaktadır. Eğer kredi notunuz 1200 ve üstündeyse krediniz kabul edilecek ve size en geç 3 gün içinde kredinizin onaylandığına dair kısa mesaj gelecektir. Ama kredi notunuz 1200 ve altındaysa bu durumda kredi onayını ne yazık ki alamazsınız. Bu konuda banka ile görüşme yaparak bankanızın düşük puanlı kişiye kredi vermek ihtimalini öğrenebilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP