DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
TC Kimlik son hanesi 0-2-4-6-8 olanlar için açıklandı! PTT’den 80 bin TL anında hesaba yatıyor!
  • Finans 365
  • Finans
  • TC Kimlik son hanesi 0-2-4-6-8 olanlar için açıklandı! PTT’den 80 bin TL anında hesaba yatıyor!

TC Kimlik son hanesi 0-2-4-6-8 olanlar için açıklandı! PTT’den 80 bin TL anında hesaba yatıyor!

ABONE OL
30 Ekim 2022 01:29
TC Kimlik son hanesi 0-2-4-6-8 olanlar için açıklandı! PTT’den 80 bin TL anında hesaba yatıyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT’den 80 bin TL anında hesaba yatıyor! TC Kimlik son hanesi 0-2-4-6-8 olanlar için açıklandı! Bilindiği üzere artık PTT’den de ihtiyaç kredisi çekmek mümkün olmaktadır. Çok sayıda emeklinin bu yolu kullanarak ihtiyaç kredisi çekme yoluna bugüne kadar gittiği ve bundan sonra da PTT’yi tercih edeceği açıktır. Bu oranda uygun fiyatlı kredi almak isteyenler PTT ile iletişime geçmeye başladı. Böylece alınacak kredinin hem alınması hem de geri ödenmesi kolay olacaktır.

Son zamanlardaki global sıkıntılar tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de etkilemiştir. En çok etkilenen grup da dar gelirli grup olmuştur. Dar gelirliler arasında en büyük çoğunluğu ise emekliler oluşturmaktadır. Emekliler bu kredi ile işlerini biraz da olsun kolaylaştıracaktır. Emeklilik ile bir taraftan gelirler neredeyse yarıya inmekte bunun yanı sıra tüm diğer giderlerde artışlar olmaktadır. Büyüyen çocukların eğitim giderleri artmaktadır. Sağlık giderleri yükselmekte ve ikinci ek iş yapma olanağı iş gücü düşmesi ile azalmaktadır. Enflasyon derdi de diğer taraftan maaşlarının gün geçtikçe yetersiz hale gelmesini sağlamaktadır. Bu durumda açık vermeye başlamakta ve ödeme güçlükleri yaşamaktadırlar.

En Çok Emeklileri Sevindiren Haber!

PTT aracılığı ile Aktif Bank tarafından sağlanan kredinin miktarı 80.000 TL olarak belirlenmiştir. Emeklilerin TC kimlik numarası ile almaları mümkün olacaktır. Yalnız ön şart 80 yaşından küçük olmak olarak belirlenmiştir.

Diğer sevindirici durum ise kredinin kefilsiz ve şartsız olarak verilmesidir. Sadece emekli olmak yeterlidir. İpotek ve teminat gibi şeyler gerekmemektedir. Bu da birçok kredi alacak kişi tarafından beğeni kazanmış bir niteliktir.

PTT İhtiyaç Kredisi İçin Nasıl Başvurulur?

Ön başvuruyu bir SMS mesajı ile yapabilirsiniz. 3050 ye bir mesaj gönderip mesajda şu bilgileri yazınız: PTT boşluk TC Kimlik Numarası boşluk gün ay ve yıl olarak doğum tarihi.

Krediniz ile ilgili geri bildirim aldıktan sonra, size en yakın PTT şubesine size bildirilen belgeler ile başvurmanız gerekecektir. Sonrasında ise TC Kimlik Numarası son rakamı bildirildiğinde ihtiyaç kredinizi çekebileceksiniz. 36 ay vadeli ve düşük faizli kredi için çok sayıda kişinin başvuruyu yapması beklenmektedir, bu fırsat kaçırılmaması gereken bir fırsattır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP