DOLAR

32,3450

-0.05%
EURO

34,7951

-0.01%
ALTIN(gr)

2.388,97

-0,31%
BİST 100

%
Bu sabah Cumhurbaşkanı talimat verdi! Tüm banka ve senet borçları kapatılıyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Bu sabah Cumhurbaşkanı talimat verdi! Tüm banka ve senet borçları kapatılıyor

Bu sabah Cumhurbaşkanı talimat verdi! Tüm banka ve senet borçları kapatılıyor

ABONE OL
3 Kasım 2022 08:17
Bu sabah Cumhurbaşkanı talimat verdi! Tüm banka ve senet borçları kapatılıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm banka ve senet borçları kapatılıyor… Bu sabah Cumhurbaşkanı talimat verdi! Borçların kapatılmasının ardından kişiler bu süreçte 2500 TL borç bedelinin altındaki borçları ödemeden kurtulma olanağına sahip oluyorlar. Senet borçları da aynı zamanda bu süreçte hükümet yetkilileri tarafından siliniyor.

Bu konuda çok müjdeli haberler verilmeye devam ediyor. Borcu olan vatandaşlar ise verilen müjdeli haberlerin detayları hakkında bilgi almak üzere yeni açıklamaları bekliyor.

Müjdeyi Erdoğan Paylaştı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli gelişmeyi vatandaşlarla paylaştı. Paylaşılan haberlerden sonra vatandaşlar bankalara koşarak akın ettiler. Bakanlık yetkileri tarafından konuyla ilgili açıklamalar geliyor. Bakanlık yapmış olduğu açıklamalarda sürecin en hızlı şekilde ilerlediğini ve en geç kasım ayıyla beraber sürecin gündeme girmesinin olanaklı olacağını dile getirdi.

Başkan Erdoğan’dan sonra Bakan Nebati’de süreci değerlendirerek borç kapatma işlemlerindeki bazı kriterlere dikkat çekti. Bu kriterlerle ilgili detayların açıklanması ile birlikte borcu olanlar heyecanlı bir bekleyiş aldı. Bu kişiler borçlarının hangi şartlarla silineceği konusunda da detaylar bekleniyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP