DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Kırmızı başlıklı kızdaki iki farkı bulun! Dünyanın en zeki insanlarından birisi olduğunuzu kanıtlayın!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kırmızı başlıklı kızdaki iki farkı bulun! Dünyanın en zeki insanlarından birisi olduğunuzu kanıtlayın!

Kırmızı başlıklı kızdaki iki farkı bulun! Dünyanın en zeki insanlarından birisi olduğunuzu kanıtlayın!

ABONE OL
10 Kasım 2022 14:24
Kırmızı başlıklı kızdaki iki farkı bulun! Dünyanın en zeki insanlarından birisi olduğunuzu kanıtlayın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en zeki insanlarından birisi olduğunuzu kanıtlayın! Kırmızı başlıklı kızdaki iki farkı bulun! Görüş keskinliğinizi ve kendiliğindenliğinizi test etmek için bu meydan okumaya katılın. Zeka Oyunları genellikle sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Şimdi harekete geçin ve iki resim arasındaki iki farkı bulun.

Kırmızı başlıklı kızdaki iki farkı bulun. Dünyanın en zeki insanlarından birisi olduğunuzu kanıtlayın. Yukarıdaki görüntünün aksine, iki resim arasındaki iki farkı tespit etmeniz gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, benzer tonlu bir arka plan üzerinde aynı görünüm, işi zahmetli hale getiriyor.

İki resim arasındaki farkları görebiliyor musunuz?

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcılar için amaç, ağaçtan elma toplayan uzun örgülü bir kız resmi arasındaki iki farkı bulmaktır. Buradaki farklılıklar renk, şekil, boyut ve nesneler olabilir . Açıkçası, bu, farklılıkları tespit etmeyi daha da zorlaştırıyor.

Görüntü iki parçaya eşit bir şekilde bölünmüştür. Bu nedenle bakmayı kolaylaştırmak için resmi hayali çizgilerle bölün ve şimdi tüm satır ve sütunlardan geçin. Bu, en ufak bir farkı bile kaçırmamanıza yardımcı olacaktır.

Eğer iki farkı başarıyla tespit ettiyseniz tebrikler. Hala cevabı kaçırıyorsanız veya bu konuda kafanız karıştıysa görüntünün sağına ve altına gidin. En sağdaki elma sayısı ve kızın ayakkabısının rengi farklı.

İki farklılığın doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bakın.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP