DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
100 bin peşin 0 faizle otomobil müjdesi! Peugeot, Kıa, Fiat Egea, Honda Cıvıc ve Ford’tan cezbedici kampanyalar
  • Finans 365
  • Gündem
  • 100 bin peşin 0 faizle otomobil müjdesi! Peugeot, Kıa, Fiat Egea, Honda Cıvıc ve Ford’tan cezbedici kampanyalar

100 bin peşin 0 faizle otomobil müjdesi! Peugeot, Kıa, Fiat Egea, Honda Cıvıc ve Ford’tan cezbedici kampanyalar

ABONE OL
11 Kasım 2022 21:01
100 bin peşin 0 faizle otomobil müjdesi! Peugeot, Kıa, Fiat Egea, Honda Cıvıc ve Ford’tan cezbedici kampanyalar
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Peugeot, Kıa, Fiat Egea, Honda Cıvıc ve Ford’tan cezbedici kampanyalar… 100 bin peşin 0 faizle otomobil müjdesi! Ülkemizde pek çok kişinin en önemli hayallerinden biri de bir konut ve araç sahibi olmaktır. Ancak ekonomik koşullar ve diğer etkenlerden dolayı pek çok insan istediği arabayı alırken zorlanmaktadır. Günümüzde ülkemizdeki otomobil fiyatlarının ciddi bir şekilde arttığı gözlenmektedir. Bu yükselişin devam edeceği de düşünülmektedir. Bu fiyatlar alıcıları etkilediği kadar markaların da zorlanmasına neden olmaktadır.

Otomobil markalarının pek çoğu bazı kampanyalar düzenlemeye başladı. İnsanların araç almasını kolaylaştırmak için atılan bu adımlar oldukça önemlidir. Bu hususta 100.000 TL peşin ve faizsiz olarak otomobil almak pek çok kişi için caziptir. Ülkemizde sevilen markalarda arasında olan Fiat Egea, Honda, Kia bu kampanyalara katılmış durumdadır. Bu markalar arasından beğendiğiniz marka ve modeli belirleyerek kampanyaları takip edebilirsiniz.

Araç Almak İsteyenlerin Kaçırmaması Gereken Kampanya

Döviz kurundaki gelişmeler ve değişmeler ayrıca yaşanan savaş gibi durumlar araç piyasalarında da belirleyici olmuştur. Ülkemizde satışa sunulan araçların fiyatlarının ciddi oranda arttığı biliniyor. Yaşanan çip krizi de üretimi olumsuz etkileyen bir unsur olmuştur. İthal markalarda fiyatlar, değişen döviz kurları nedeniyle sürekli katlanmaktadır. Hem sıfır hem de ikinci el araç piyasası için bu durum böyledir.

Araç alacaklar fiyatlarının düşmesini beklese de yükselişin devam etmesi bekleniyor. Zamların gelmeye devam etmesiyle birlikte üst – orta sınıf otomobiller altı yüz bin ile yedi yüz bin TL başlangıç fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Düşük sınıf araçlarda ise fiyatların 400.000 TL’den başladığını söylemek mümkündür. Durum böyle olunca araç almak isteyenler kadar satış yapmak isteyenler de mağduriyet yaşıyor.

Avantajlı Kampanyalardan Faydalanın!

Fiyatların yükselmesinden dolayı insanlar araç almaya yanaşamıyor. Bu nedenle pek çok kişi sevdikleri markaların güncel kampanyalarına ekstra özen göstermektedir.

Zira bu şeklide kimi markalardan avantajlı alım gerçekleştirmek mümkün olmaktadır. Cazip fiyatlardan araç almak için bu kampanyalar etkili olabilmektedir. Faizsiz ve 100.000 TL peşinatla araba alma fırsatı bu noktada pek çok kişiyi kendine çekmektedir. Bütçesini ayarlayanlar istediği aracı alabilirler.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP