DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Efsane marka Toyota tam 300 bin TL birden indirdi! Bu liste bir daha mümkün değil gelmez!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Efsane marka Toyota tam 300 bin TL birden indirdi! Bu liste bir daha mümkün değil gelmez!

Efsane marka Toyota tam 300 bin TL birden indirdi! Bu liste bir daha mümkün değil gelmez!

ABONE OL
14 Kasım 2022 14:25
Efsane marka Toyota tam 300 bin TL birden indirdi! Bu liste bir daha mümkün değil gelmez!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu liste bir daha mümkün değil gelmez! Efsane marka Toyota tam 300 bin TL birden indirdi! Toyota tarafından dev indirim seçenekleri yayınlandı. Toyota yaptığı açıklamalarda indirim olanaklarını her geçen gün genişletme kararı aldı ve böylelikle kişiler fırsatlarla dolu bir hizmet seçeneğinden faydalanma olanaklarına sahip oluyorlar.

Dev marka tarafından yapılan açıklamalarda fiyatların birden bire 300 bin TL inmesi kişileri heyecanlandıran en önemli gelişmelerden birisi olarak kabul ediliyor. 300 bin TL fiyatların gerileme göstermesiyle son günlerde kişileri heyecanlı bir hava hakim aldı.

300 Bin TL Düştü!

Dev marka üreticisi Toyota 300 bin TL birden indirim yaparak kişileri ayrıcalıklı bir hizmet sınıfına ev sahipliği yaptırıyor. Markanın araçlarında yaşanan düşüş hamlesiyle beraber fiyatlarda günümüzde ciddi oranda düşüşlerin gözlemlendiğini görebiliyoruz.

Dev marka üreticilerinde olan Toyota hizmet sınıfını her geçen gün genişleterek yenilikçi bir hizmet sınıfı kapsamında alanında en iyi hizmetleri sağlamayı başarıyor.

Böylelikle fiyatlarda yaşanan gelişmeler kişileri memnun ediyor. Listenin oluşumuyla beraber kişileri heyecanlı bir döngü havası hakim aldı. Beğendikleri araçları uygun fiyat seçenekleri almak isteyenler bu konuda Toyota kampanyalarını takip etmeye başlayabilirler. Böylece beğendikleri araçları kaçırmamış olurlar.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Bu mu yani

    Bu nasıl haber böyle.. bilgilendirme veya fiyat listesine dair hiçbirşey yok.kaynak belirtilmemiş..Bu haberi ben nile yaparim… toyota efsane aracını bedavaya veriyor.. toyota o kadar çok indirim yaptı ki araba bedavaya geldi… bak gördünüz mü


HIZLI YORUM YAP