DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Sınava girmeden PTT’den iş sahibi olun! PTT 20 bin personel alımı az önce başladı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sınava girmeden PTT’den iş sahibi olun! PTT 20 bin personel alımı az önce başladı!

Sınava girmeden PTT’den iş sahibi olun! PTT 20 bin personel alımı az önce başladı!

ABONE OL
16 Kasım 2022 17:00
Sınava girmeden PTT’den iş sahibi olun! PTT 20 bin personel alımı az önce başladı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT 20 bin personel alımı az önce başladı! Sınava girmeden PTT’den iş sahibi olun! Eleman alım işlemlerinin avantajlı hizmet seçeneği kapsamında gerçekleşmesi kişileri heyecanlandıran gelişmeler arasında bulunuyor. 20 bin PTT personel alımı ilanıyla böylelikle herkes imkanlardan faydalanabilecekler.

Bu süreçte kişiler kolay bir şekilde iş sahibi olma fırsatına sahip olabilecekler. İşsizliğin arttığı bu günlerde PTT tarafından sunulan bu fırsatı değerlendirmek isteyen pek çok kişi olacaktır. Bu kişilerin takipte kalması ve zamanında başvuruda bulunması isteniyor.

Geniş İş İmkanları Seçenekleri!

PTT dağıtıcı elemanları kapsamında kişiler süreci en iyi koşullarda değerlendirme şansına erişebiliyorlar. Başvuru şartlarının belirlenmesiyle beraber günümüzde kişiler PTT şubelerine giderek form doldurma işlemlerine başladılar. Form doldurarak kişiler süreci en iyi şekilde yönetebilme fırsatına sahip olabiliyorlar.

PTT personel alımı hizmetleri sizlere fırsatlarla dolu olanaklar dahilinde geniş iş sahası kapsamında sağlanan hizmetler olarak ön plana çıkıyor. Kişiler bu süreçte iş sahibi olmanın ayrıcalıklarından yararlanarak PTT şubeleri üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirme olanaklarına sahip oluyorlar.

Sınavsız ve KPSS şartı olmadan kişiler bu süreçte hızlı bir şekilde iş sahibi olabilme fırsatına erişim sağlayabilecekler. PTT çalışanı olmak isteyenler dağıtım elemanı olarak alımların başlamasını beklemektedir. Böylece sınava girmeden iş imkanı yakalamış olacaklar.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Ebru

    Eğer yalansa.kafana PTT kadar düşer inşallah.. zamanımı boşa çaliyorsan da hakkım haram olsun

  • ozcan

    neden asılsız haber yapıyorsunuz. PTT KPSS ile personel alabilir sınavsız alması kanunen mümkün değil. form doldurmak diye bir şey de yok. personel alımı PTT’nin internet sitesinde duyurulur.

  • Melahat Üstündağ

    Allah aşkına bu PTT nin iş ilanı günü gelmedi mi hala temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz. Bir türlü tarih ve gün yazılmıyor nedense umut bekleyen insanlarla dalga geçiliyor. Oğlum Marmara üniversitesi elektrik elektronik ve haberleşme mezunu umurla bekliyor yıllardır.


HIZLI YORUM YAP