DOLAR

32,5262

0.22%
EURO

34,9881

0.56%
ALTIN(gr)

2.432,88

-0,22%
BİST 100

%
Başvurana en az 6.550 TL maaş! İŞKUR 95.212 acil işçi alımı yapıyor: İlkokul mezunu beden işçisi, temizlikçi, garson…
  • Finans 365
  • Gündem
  • Başvurana en az 6.550 TL maaş! İŞKUR 95.212 acil işçi alımı yapıyor: İlkokul mezunu beden işçisi, temizlikçi, garson…

Başvurana en az 6.550 TL maaş! İŞKUR 95.212 acil işçi alımı yapıyor: İlkokul mezunu beden işçisi, temizlikçi, garson…

ABONE OL
20 Kasım 2022 00:10
Başvurana en az 6.550 TL maaş! İŞKUR 95.212 acil işçi alımı yapıyor: İlkokul mezunu beden işçisi, temizlikçi, garson…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika başvurana 6.550 TL bandına maaş olanağı sunuluyor. İŞKUR sunmuş bulunduğu iş imkanları kapsamında avantajlı bir hizmet olanağı var. İlkokul mezunu beden işçisi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren haberin detayları gelmeye başladı. Garson, temizlikçi, satış elemanı kapsamında vatandaşlar çoğu iş koluna istihdam edebilme olanaklarına sahip olabiliyorlar. Genellikle temizlikçi başvurularına olan talebin yüksek olması bu alanda yeni pozisyonların açılmasında etkili oluyor.

İŞKUR iş istihdam alanına müracaatta bulunmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey İŞKUR şubelerine giderek işlemlerinizi tamamlamaktır. İŞKUR şubesine giderek işlemlerinizi tamamlayabilir ve ayrıcalıklı bir hizmet döngüsünden yararlanma fırsatlarına sahip olabilirsiniz. İŞKUR destek ödemelerinin her geride bıraktığımız gün geniş standartlar dahilinde vatandaşlara sunulması kişileri heyecanlandıran haberler arasında bulunuyor. Yapılacak olan işçi alımlarının adedi çok olunca müracaat adedinin da çok olması bekleniliyor. Bu aşamada bu haberler en çok ilkokul mezunlarını kapsıyor.

İlkokul Mezunları Alınıyor

İlkokul mezunları İŞKUR iş imkanlarından yararlanarak rahatlıkla işlemlerini yapabilme fırsatlarına sahip olabilecekler. İŞKUR geniş standartlar dahilinde sunmuş bulunduğu yeni iş istihdam sahası imkanlarıyla son zamanlarda adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. İŞKUR bağlamında sunulan ayrıcalıklı hizmetlerin ileriki zamanlarda fırsatlarla dolu olanaklar dahilinde sunulması planlanıyor. Başvuran herkesi yakından ilgilendiren haberde vatandaşlar 6.550 TL bandında olanaklarda sunulması bekleniyor. 95.212 şahsa yeni iş istihdamı yapılacak ve böylece acil işçi alımı kontenjanından vatandaşlar yararlanmış olacaklardır.

İŞKUR sunmuş bulunduğu geniş kampanya olanaklarıyla vatandaşlara 6.550 TL bandında maaş ödemesi sunacağını açıkladı. Aynı vakitte vatandaşların bu süreçte sigortaları da ödenmiş olacak.

İlkokul mezunu beden işçisi, temizlikçi, garson alımı ilanları linki: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)


HIZLI YORUM YAP