DOLAR

32,3117

-0.62%
EURO

34,6851

-0.47%
ALTIN(gr)

2.412,83

-0,38%
BİST 100

%
Renault piyasayı birbirine katacak! 240 bin TL’lik modelini getirdi! Herkes araba sahibi olacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Renault piyasayı birbirine katacak! 240 bin TL’lik modelini getirdi! Herkes araba sahibi olacak!

Renault piyasayı birbirine katacak! 240 bin TL’lik modelini getirdi! Herkes araba sahibi olacak!

ABONE OL
21 Kasım 2022 16:04
Renault piyasayı birbirine katacak! 240 bin TL’lik modelini getirdi! Herkes araba sahibi olacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkes araba sahibi olacak! Renault piyasayı birbirine katacak! 240 bin TL’lik modelini getirdi! Önceden Asya pazarında satılan araç daha sonrasında Türkiye’ye nihayet geldi ve Avrupa’ ya satışlarını da devam ettirecek SUV araçlarında en düşük fiyatlı araba olarak unvanını koruyor ve bu otomobil şu an daha çok Asya taraflarında kullanılmaktadır.

Renault otomobil markası Avrupa’ da satışlarını arttırabilmek amacıyla böyle bir otomobil çıkarttığı öne sürülüyor. Bu modelin ülkemizde de çok tutulacağını söylemek doğru olacaktır. Uygun fiyat seçenekleri ile sunulması durumunda çok sayıda Renault Kwid ülkemizin yollarında görünmeye başlayacak.

Otomobil markalarının birçoğu, bilhassa alım gücünün düşük olduğu ülke pazarları bağlamında özel otomobiller geliştiriyor. Bunlardan biri de Renault’un Brezilya ve Hindistan pazarı için üretmiş olduğu Kwid modeli. Yaklaşık beş senedir satışta olan Renault Kwid, iki değişik motor alternatifi ve makul bir fiyatla tüketicilere sunuluyor…

Aracın özellikleri neler

Motor hacmi 1 litre olan bu Renault marka SUV otomobil 67 beygirlik güce sahip ve motoru atmosferiktir.

Kullanım açısından geniş ailelere hitap edebilecek bir araba olmayabilir fakat 279 litrelik bagajı bize büyük imkanlar sunuyor ancak tahminimizce fiyatı az olduğu için Renault tabi kide arabanın konforundan sürüş hissiyatından biraz eksilterek bize sunmuştur mesela göze kolay gelebilir fakat bu aracın yakıt deposu çok küçük tamı tamına 28 litre yani şuan ki mazot fiyatı ile 600 TL civarına doldurulabilir yani tek depo ile çok fazla kilometre yol gidemeyebilirsiniz otomobilin motor hacmi 1.0 olduğu içinde çok fazla yakıt tüketmeyip cep dostu bir araba olacaktır ayrıca motorun diğer bir özelliği ise 91nm torku bulunmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (5)
  • Numan

    Bu aracın haberleri ilk çıktığı zaman Türkiye piyasasında 110.000 liraya filan denk geliyordu.

  • Nihat solak

    Araba çok güzel gözüküyo ama motor çok küçük

  • Vatandaş

    Gittikçe fakirleşiyoruz, bu durma uygun hindistan modelleri bize araba diye arz ediliyor.

  • Tamirci

    Arkadaşlar hiç hayırlı bi haber değil aslında bu bu araçlar büyük bir kazık başka bişey değil en kolay anlatımı şöyle bitane motosikletin üstüne 1.2 tonluk bir kasa koymuşlar satıyorlar bu araçlar sadece hep düz yolda ve tek kişi ile gidecekmiş gibi düşünülmüş lakin bu haberi yazan arkadaş yakıt az yakar demiş tam tersi benzinliginiz yoksa yandınız düşük motor ve düşük beygir gücü ağır araç herzaman çok yakıt yakar

  • Flash kart

    Güzel haber ama çekinerek haber yapmışsınız sanki hayırlısı olsun 🇹🇷


HIZLI YORUM YAP