Selçuk Geçer kendini aştı! Dolar 35 TL olacak dedi! Altın fiyatları ise onu hiç sormayın!
  • Finans 365
  • Altın
  • Selçuk Geçer kendini aştı! Dolar 35 TL olacak dedi! Altın fiyatları ise onu hiç sormayın!

Selçuk Geçer kendini aştı! Dolar 35 TL olacak dedi! Altın fiyatları ise onu hiç sormayın!

ABONE OL
3 Aralık 2022 09:32
Selçuk Geçer kendini aştı! Dolar 35 TL olacak dedi! Altın fiyatları ise onu hiç sormayın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın fiyatları ise onu hiç sormayın! Selçuk Geçer kendini aştı! Dolar 35 TL olacak dedi! Selçuk Geçer Aralık ayına dikkat çekerek bu ayın ekonomik olarak ve dolar açısından dikkat edilmesi gereken bir ay olduğunun üzerinde durdu. Geçer bu ay ile ilgili çeşitli tahminlerde de bulundu. Bu tahminlerinde yatırım yapacak olanları dikkatli olmasını da üzerine basarak ifade etti. Selçuk Geçer’i dinleyenler yeni yıla kadar bir yatırım yapmama konusunda karar alırken yatırım konusunda adım atanlar da olmaktadır. Doların artacağı ile ilgili olarak Selçuk Geçer daha önce de birçok kez uyarıda bulunmuştu. Bu uyarıların bazılarında haklı çıktığı için insanlar onun bu şekilde ciddi uyarılarında temkinli davranıyorlar.

Dolar 35 TL Olacak Dedi!

Selçuk Geçer “Dolarda, Euro’da ikisi de yükselecek ve Türk Lirası karşısında değer kazanacak. Hatta belki Euro daha fazla değer kazanacak. 35 liraya giden bir dolar kuru göreceğiz. Dünyada Euro dolar kuruna karşı yükselecek fakat Türkiye’de Türk Lirası dolara karşı değer kaybedecek ve 35 lirayı görecek.

Selçuk Geçer’e Tahminleri ile İlgili Suç Duyurusu

Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili doların artacağı ile ilgili olarak yüksek tahminlerde bulunuyor. Bu sebeple daha önce de sıkıntılar yaşayan Selçuk Geçer’e bu sefer de BDDK suç duyurusunda bulundu. Selçuk Geçer hakkında yapılan suç duyurusu olsa da dolar hakkında tahminlerini sürdürüyor. Geçer’in son tahmini ise doların 35 TL olacağıdır.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP