Selçuk Geçer: ‘Dolar takla atacak’ O tarihte 28- 38-48 TL yükselecek!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Selçuk Geçer: ‘Dolar takla atacak’ O tarihte 28- 38-48 TL yükselecek!

Selçuk Geçer: ‘Dolar takla atacak’ O tarihte 28- 38-48 TL yükselecek!

ABONE OL
7 Aralık 2022 09:31
Selçuk Geçer: ‘Dolar takla atacak’ O tarihte 28- 38-48 TL yükselecek!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

O tarihte 28- 38-48 TL yükselecek! ‘Dolar takla atacak’ Üretimin yatırımlar sonucu azalması da pazardaki malın azalması ve sonucu olarak fiyatların asla geri çekilemez hale gelmeye başladı. Domino etkisi ile emekli ve çalışanların maaşları da devrildi. Yapılan yüksek zamlar bile gündelik yaşamın en sade şekilde yaşanması için yetersiz hale geldi.

Sonunda Selçuk Geçer konuştu. Halkın medyadan tanıdığı ve yakından takip ettiği Selçuk Geçer açıklamaları ile her zaman gündeme oturmayı başarmış bir ekonomi analistidir. Sözleri piyasalarda değer verilerek izlenmektedir.

Selçuk Geçer:  Dolar Takla Atacak

Kasım ve ardından Aralık enflasyonlarının açıklanmasının arkasından maaşlara yapılacak yeni zamlar konuşulmaya başlanacak. Yaklaşık 11 bin liralık asgari ücretin belirlenebileceğini Selçuk Geçer tahmin etmektedir. Bütün bunlara rağmen enflasyon hızla yükselecek.

Euro’da da büyük oranda değer kaybı olduğu belirtilmiştir. Bu değer kaybının yüzde on üzerinde olduğu gıda ve enerjiden kaynakladığını söylemiştir.

Tüm bunların ışığında doların takla atacağını Selçuk Geçer belirtmektedir. 28- 38-48 diye yükseleceğini ve bunun çok kısa zamanda gerçekleşeceğini söylemiştir. Bu tahminlerin çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Mehmet

    Selçuk çok salliyorsun az salla

  • Tokatlı

    Sallama Selçuk

  • Sami Aktürk

    Lamı cimi yok enflasyon düşecek. Zamanında IMF’ye hayırKahrolsun AMERİKAN emperyalizmi diye slogan atanlardan yardım bekliyoruz. Özledikleri yönetim nihayetişbaşında..


HIZLI YORUM YAP