DOLAR

32,5914

0.31%
EURO

35,0470

0.2%
ALTIN(gr)

2.459,24

0,96%
BİST 100

%
Otomobilde yeni ÖTV indirimi gelecek mi? Vatandaşı umutlandıran haber tez geldi
  • Finans 365
  • Gündem
  • Otomobilde yeni ÖTV indirimi gelecek mi? Vatandaşı umutlandıran haber tez geldi

Otomobilde yeni ÖTV indirimi gelecek mi? Vatandaşı umutlandıran haber tez geldi

ABONE OL
7 Aralık 2022 22:00
Otomobilde yeni ÖTV indirimi gelecek mi? Vatandaşı umutlandıran haber tez geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşı umutlandıran haber tez geldi… Otomobilde yeni ÖTV indirimi gelecek mi? Geçen hafta gelen ÖTV indirimi sonrasında vatandaşlar umutlanmıştı. Vatandaşların umutları Aralık ayında söndü. Otomobil firmaları zam üstüne zam yaptı ve ÖTV indiriminin bir hükmü kalmadı. Bugün aldığımız haberler ise vatandaşları tekrar umutlandıracak cinsten oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin talimatıyla bakan yardımcıları otomobil marka temsilcileriyle Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Konu ile alakalı açıklama gazeteci Emre Özpeynirci’den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Özpeynirci, şimdilik toplantının nedeninin öğrenilemediğini, bugün yapılacak toplantı için takipte olduğunu söyledi. Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Özpeynirci sözlerini şöyle devam ettirdi.

“Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün anında anında bütün otomotiv marka temsilcilerini acil olarak Ankara’ya çağırmış. Dün gönderilen davetin içeriği ile alakalı hiç bir bilgi verilmemiş.” şeklinde açıklama yaptı.

Bu toplantı vatandaşları araba alma konusunda tekrar umutlandırdı. Yeni bir ÖTV indiriminin yanısıra taşıt kredisi kampanyası da gelebilir diye düşünüyoruz. Gelişmeleri finans365.com olarak yakından takip ediyoruz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP