Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık! Selçuk Geçer sene sonu dolar kurunu açıkladı! 2 katı duruma…
  • Finans 365
  • Döviz
  • Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık! Selçuk Geçer sene sonu dolar kurunu açıkladı! 2 katı duruma…

Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık! Selçuk Geçer sene sonu dolar kurunu açıkladı! 2 katı duruma…

ABONE OL
9 Aralık 2022 09:10
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık! Selçuk Geçer sene sonu dolar kurunu açıkladı! 2 katı duruma…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk Geçer sene sonu dolar kurunu açıkladı! 2 katı duruma… Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık! Daha öncesinde attığı bir twitte dolar 12 lirayken 18 ₺ olacağını söylediğinde kimse Selçuk Geçer’e inanmamıştı fakat dedikleri gerçek olmuştu. Şimdide tekrardan doların 40₺ olacağını söyleyen Geçer’e pek çok insan inanmaktadır ve buna karşım Geçer ” Dolar 40 TL olunca ben sizi göreceğim.” diyerek herkesi şaşırtmıştır. Selçuk Geçer’in bu tahminlerinin ne şekilde gerçekleşeceği merakla bekleniyor.

Dolar Yükselir Mi?

Ülke ekonomisine ve ünlü ekonomistlere bakıldığında doların düşebileceği gündemi ortada hiç yoktur. Bunun daha da aksine doların çok daha fazla yükseleceği, bugünkü durumunun iki katı dahi olabileceği sözleri gündemdedir.

Doların düşmesi ekonomistlere göre şu an geçerli bir konu değildir. Bazı ünlü ekonomistler doların günümüz fiyatının iki katına çıkabileceğini ön görmüş bu konu hakkında açıklamalarda bulunmuşlardır.

Doların bu kadar çok artması tüm vatandaşı kötü etkilemiş ve herkesin dikkati doların düşüp artmasında odaklanmıştır.

Selçuk Geçer Sene Sonu Kurunu Açıkladı!

Dolar kuru bağlamında sene sonu ön görülerini aktaran Selçuk Geçer, “Dünyada ekonomik sorunlar devam etmekte. Mevsimsel avantajlar geride kaldı. Tüm dünyada enflasyon artacak. Üretimin azalması ile bir kıtlık ekonomisi doğabilir. Tüm faiz artırımlarına karşın maliyet enflasyonu artmaya devam edecek. Küresel doğrultuda enflasyon düşmeyecek ve faiz artırımlarına devam edecekler. Türkiye ise faiz gerçekliğini kaybetti. Merkez Bankası beklenti anketinde sene sonucunda 19 TL civarlarında bir dolar kurundan bahsediyorlar. Yıl sonucunda şayet kurda kırılma olmazsa muhtemelen 23 TL – 24 TL civarlarında seneyi kapatırız. Bahsettiğim kırılma olursa o vakit 35 TL – 40 TL civarını görürüz.” şeklinde konuştu.

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Vatansever

    İnşâallah şu dolarınız yerin dibine batarda kurtuluruz bu ne yaaa bıktık iyice yat dolar kalk dolar yokmu bunun çaresi kafir parası milleti esir aldı.


HIZLI YORUM YAP