DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
A101, BİM, ŞOK ve Migros faizsiz 15.000 TL kredi verecek! Vatandaş başvuru rekoru kırdı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • A101, BİM, ŞOK ve Migros faizsiz 15.000 TL kredi verecek! Vatandaş başvuru rekoru kırdı!

A101, BİM, ŞOK ve Migros faizsiz 15.000 TL kredi verecek! Vatandaş başvuru rekoru kırdı!

ABONE OL
9 Aralık 2022 22:41
A101, BİM, ŞOK ve Migros faizsiz 15.000 TL kredi verecek! Vatandaş başvuru rekoru kırdı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş başvuru rekoru kırdı! A101, BİM, ŞOK ve Migros’da faizsiz kredi verecek! Önceleri A – 101 ile anlaşan Garanti Bankası şimdilerde BİM, ŞOK ve Migros ile de ortak bir işe imza atarak müşterilerine faizsiz alışveriş kredisi imkânı sunuyor.

Faizsiz Alışveriş Kredisi Nedir?

Son zamanlarda özellikle elektronik ve mobilya gibi ürünleri taksitsiz veya kredisiz almak neredeyse imkânsız hale geldi. Buna karşılık olarak Garanti alışveriş kredisi ile A – 101 ‘ den sonra BİM, ŞOK ve Migros müşterilerine de yardımcı olmaya karar verdi.
Bu kredi ile BİM, ŞOK ve Migros üzerinden alınacak elektronik, mobilya, beyaz eşya ve bunlara benzer ürünler 36 ay taksit imkânı ile ödenebilecek. Yaklaşık olarak 750 ile 15.000 TL olarak belirlenen bu kredi ile söz konusu üç mağazadan Garanti Bankası güvencesi ile faizsiz kredi imkânına sahip olabilir ve alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Bu kapsamda artık talep ettiğiniz bilgisayar vb. ürünler için beklemenize gerek kalmıyor.

Faizsiz Kredi Başvuru Şartları

Her kredi başvurusu için banka dâhilinde sunulan bu kredinin de şartları mevcut. Bu kapsamda başvuran herkes bu krediye sahip olamıyor. Söz konusu kampanya dâhilinde Garanti alışveriş kredisi başvuru için kişilerin öncelikle belirli bir kredi puanın üzerinde olmalıdırlar. Bu puanı öğrenmek için bankalara başvuru yapılabilir. Bunun dışında bankalar nezdinde kara listeye düşülmemiş olması gerekiyor. Yani bankaların uyguladığı herhangi bir haciz veya icra işleminin başvuracak kişi üzerinde bulunmaması gerekiyor.
Bunlara ek olarak da kişi eğer Garanti Bankası müşterisi değilse, gelirini kanıtlaması da başvuru için gerekli şartlar arasında yer almaktadır.

Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Faizsiz alışveriş kredisi başvurusu yapmak için, iki ayrı seçeneğiniz bulunuyor. Bu seçenekler kapsamında Garanti BBVA sitesi, mobil bankacılık üzerinden başvuru yapabilir veya banka şubelerini ziyaret edebilirsiniz. İkinci seçenek olarak da Migros, ŞOK ve BİM kasalarına giderek, kasiyerler ile bu kredi hakkında görüşebilirsiniz. Sizlere detaylı bilgi burada aktarılacaktır.

İşte halka mâl olmuş bu marketler ile sizler de kolay şekilde beyaz eşya, mobilya ve elektronik alışverişlerinizi artık kolay şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP