DOLAR

32,3657

-0.37%
EURO

34,6965

-0.34%
ALTIN(gr)

2.395,00

-1,13%
BİST 100

%
Kredi kartı borcu olan kişiler gün yüzü gördü! Bankalar birleşti ve tüm borçlarınızı ödüyor, borcunuz olmayacak!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Kredi kartı borcu olan kişiler gün yüzü gördü! Bankalar birleşti ve tüm borçlarınızı ödüyor, borcunuz olmayacak!

Kredi kartı borcu olan kişiler gün yüzü gördü! Bankalar birleşti ve tüm borçlarınızı ödüyor, borcunuz olmayacak!

ABONE OL
12 Aralık 2022 15:48
Kredi kartı borcu olan kişiler gün yüzü gördü! Bankalar birleşti ve tüm borçlarınızı ödüyor, borcunuz olmayacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar birleşti ve tüm borçlarınızı ödüyor, borcunuz olmayacak! Kredi kartı borcu olan kişilere gün yüzü gördü! Yapılan açıklar kişileri heyecanlandıran gelişmeler olarak ön plana çıkıyor. Kişiler bu süreç kapsamında avantajlı bir hizmet olanağı kapsamında kart borçlarını ödeme fırsatlarından yararlanıyorlar. Kart borcu olanları yakından ilgilendiren haberin detayları gelmeye başladı. Özellikle kart borcunu ödemekte zorlanan çok sayıda vatandaş bu borç silinme haberleri ile heyecanlanarak haberlerin devamının gelmesini beklemeye başladılar.

Başkan Erdoğan Açıkladı Nebati Doğruladı!

Başkan tarafından son dakika açıklaması olarak açıklanan haberin detayları Bakan Nebati tarafından da doğrulandı. Bakan Nebati yakın bir zaman dilimi içinde yapılandırma hizmetlerinin daha fazla düzeyde gündeme alınacağını dile getirdi. Bakanlık konuyla ilgili çalışmalarını devam ettirerek bu süreçte avantajlı bir hizmet döngüsünden sizleri yararlandırıyor.

Banka borcu olan kişiler böylelikle kolay bir şekilde günümüzde devletin sağlamış olduğu hizmet olanaklarından yararlanarak fırsatlardan yararlanma ayrıcalığına sahip olabiliyor. Devletin vatandaşa sunacağı destek çalışmalarının tek tek açıklanmaya başlandığı bu günlerde yapılacak olan desteklerin ne kadar olduğu ile ilgili de detaylar beklenmeye başlandı.

Cumhurbaşkanlığı borç kapatma kredisi oluşturulan son açıklamalardan sonra kişilerin ilgi odağı durumuna gelmiştir. Halkbank üstünden verileceği söylenen bu hibe kredi dikkat çekici bir hal almıştır. Cumhurbaşkanlığı borç kredisi devlet destekli verileceğinden kişiler bağlamında can simidi olmuştur. bir umut ışığı durumuna gelmiştir. Banka ya da kredi kartı borcu olan kimselerin 100.000 Türk lirasına kadar kredi çekerek borçlarını kapatmaları amaçlanmaktadır.

Bu Bankalar Birleşti Ve Tüm Borçlarınızı Ödüyor, Borcunuz Olmayacak!

Vakıfbank

Denizbank

Halkbank

TEB

Akbank A.Ş.

QNB Finansbank

Ziraat Bankası

Şekerbank

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (5)
  • Yonca kaya

    Merhaba iki banka da kredi borcum var zorlanıyorum hepsini toplayıp bir kredi ödemek istiyorum kredi notum düşük oldu için yardımcı olamıyorlar rica etsem yardımcı olurmususunus

  • Gunes

    bankalar habire reklam veriyor insanlar zor durumda kaliyor rabbim yardim etsin borclerimizi kolaylikla odeyelim

  • Yusuf Çakır

    Ya kackere baş vurdum puhan 900 küsur ve vermiyorlar Kredi

  • Erdal boyluğ

    İş bankasına ve vakıf bankasına borcum var devletimden yardım istiyorum şuan işsizim çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum sizden ricam bana yardımcı olursanız sevinirim bankalar beni arayıp duruyorlar haciz kağıdı geldi sizden ricam bana yardım edin bir ay sonra inşallah emekli oluyormuyum o zaman bu burcumu devletime öderim ama şuan çok zor durumdayım evim kira iki çocuk okutuyorum çok zor durumdayım devletimden yardım istiyorum saygılarımla arz ederim

  • Özcan ertaş

    pandemi döneminde olan kiredi karti borcum icralık olmuş ödemekle zorluk çekiyorum


HIZLI YORUM YAP