DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
A101’den sonra, BİM, ŞOK ve Migros’da faizsiz kredi müjdesi verdi! 15 bin TL’ye kadar ürünler için…
  • Finans 365
  • Gündem
  • A101’den sonra, BİM, ŞOK ve Migros’da faizsiz kredi müjdesi verdi! 15 bin TL’ye kadar ürünler için…

A101’den sonra, BİM, ŞOK ve Migros’da faizsiz kredi müjdesi verdi! 15 bin TL’ye kadar ürünler için…

ABONE OL
15 Aralık 2022 08:56
A101’den sonra, BİM, ŞOK ve Migros’da faizsiz kredi müjdesi verdi! 15 bin TL’ye kadar ürünler için…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

15 bin TL’ye kadar ürünler için alıyorsunuz! A101’den sonra, BİM, ŞOK ve Migros’da faizsiz kredi müjdesi verdi! Bankalardan sonra marketler de kredi vermeye başladı. Bu bildiğimiz kredilerden değil! Alışverişlerde aldığınız ürünlerin açıklamasında krediye uygun yazması durumunda bu ürünü almanız durumunda size market aracılığıyla kredi alınabileceği belirtilmek isteniyordur. Bu konuda marketlerin anlaşmalı olduğu bankalar bulunmaktadır. Bu bankalardan biri de Garanti Bankası’dır. Garanti Bankası önce A-101 ile anlaşma yapmıştır. Ardından Bim, ŞOK ve Migros ile anlaşma yapan Garanti Bankası aracılığıyla kredinizi çekerek alışverişinizi yapabilirsiniz.

Alışveriş Kredisi Nedir?

Özellikle internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde bu uygulamayla karşılaşabilirsiniz. Satın aldığınız ürünü kredi seçenekleri ile ödeme kısmını işaretlediğinizde sizin adınıza ktedi alınarak bu ürüne ulaşmanız sağlanır. Bim, A-101, Şok ve Migros mağazalarında yapacağınız alışverişler ile ödemeleri yapacağınız kredi türü de işte bu kredidir. Alışveriş kredisi olarak kullanabileceğiniz bu krediyi Garanti BBVA bankası anlaşmalı olduğu mağazalarda 15 bin TL’ye kadar ürünler için fatura karşılığı kredi vermektedir.

Bu kredi seçeneği PC, Cep telefonu, mobilya ürünü, elektronik gibi ürünler satın almak istediğinizde bunun için yeterli paranız olmaması durumunda yapmanız gereken bu konuda size yardımcı olacak alışveriş kredisi seçeneği ile kredinizi almak olacaktır.  Garanti BBVA aracılığı ile alışveriş kredisi alabileceksiniz. Alışveriş kredisi 36 ay vadeye kadar en az 750 TL en fazla da 15 bin TL olarak verilmektedir.  Bu miktarlar arasında kredinizi alabilir alışverişinizi yapabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP