DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Suzuki, araba almak isteyenlere endazeyi şaşırttı! Listeye bakmayan bin pişman olur
  • Finans 365
  • Gündem
  • Suzuki, araba almak isteyenlere endazeyi şaşırttı! Listeye bakmayan bin pişman olur

Suzuki, araba almak isteyenlere endazeyi şaşırttı! Listeye bakmayan bin pişman olur

ABONE OL
25 Aralık 2022 18:38
Suzuki, araba almak isteyenlere endazeyi şaşırttı! Listeye bakmayan bin pişman olur
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Listeye bakmayan bin pişman olur… Suzuki, araba almak isteyenlere endazeyi şaşırttı! Araç fiyatları geçtiğimiz her ay daha da artıyor. Bu nedenle düşük fiyatlara sahip sıfır araçlar alıcılar tarafından sevinçle karşılanıyor. Birçok firmanın araçlarına yaptığı zamlar alıcıları üzüyor. Ama düşük fiyatlar açıklayan firmalar sayesinde alıcılar kendi bütçelerini zorlamadan yeni bir araca sahip olabiliyorlar. Sıfır araçların bu fiyata satılması Suzuki alacak olanlar için güzel ir fırsat olarak görülüyor.

Ucuz Araç Bulmak Zorlaşıyor

Sürücüler kendi bütçelerine göre araç bulmakta her geçen gün daha da zorlanıyorlar. Geçtiğimiz aylarda 1.6 motordan düşük sedan modeller 300.000 TL ile 400.000 TL arasında fiyatlara bulunabiliyordu. Fakat günümüzde standart pakete sahip düşük motor gücü olan araçlar bile 500.000 TL’ye kadar yükseldi.

Neyse ki Suzuki markasının açıkladığı fiyatlar alıcılar için güzel bir alternatif yarattı. Markanın Swift, Vitara, S-Cross, Jimny modelleri şu anlık oldukça uygun fiyatlara satılıyor.

Araçların malzeme kalitesi de kullanıcılardan olumlu yorumlar alıyor. Yani alacağınız araç sizin uzun yıllar boyunca ayağınızı yerden kesecektir. Sıfır araçların uygun fiyata satılmaya başlaması ile birlikte uzun süre bu araçlara ulaşmak zor olabilir. Bu sebeple satın almak isteyenler hemen bu araçlara ulaşarak satın almak gerekiyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP