DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT KPSS şartsız postacı, şoför, gişe memuru ilan tarihi – 2023 PTT personel alımı başvuru şartları!
  • Finans 365
  • Gündem
  • PTT KPSS şartsız postacı, şoför, gişe memuru ilan tarihi – 2023 PTT personel alımı başvuru şartları!

PTT KPSS şartsız postacı, şoför, gişe memuru ilan tarihi – 2023 PTT personel alımı başvuru şartları!

ABONE OL
27 Aralık 2022 08:57
PTT KPSS şartsız postacı, şoför, gişe memuru ilan tarihi – 2023 PTT personel alımı başvuru şartları!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 PTT personel alımı başvuru şartları! PTT KPSS şartsız postacı, şoför, gişe memuru ilan tarihi… PTT kapsamında işe girmek isteyen vatandaşlar yayınlanan duyuruları merakla takip ediyor. Sınavsız olarak binlerce personel alımı gerçekleştireceğini duyuran PTT’nin başvuruları ne vakit alacağı merakla beklenmektedir. Buna göre istihdam edilecek vatandaşların avukat, mühendis, büro görevlisi, mimar, postacı, şoför, gişe memuru gibi kadrolara yerleştirilmesi söz konusudur.

Bu kadrolara müracaat gerçekleştirmek isteyen vatandaşların müracaat şartlarına haiz olması gerekmektedir. Genel şartların beraberinde başvurulacak pozisyon bağlamında istenen özel şartlar da bulunmaktadır. KPSS koşulu olmayan ve sınavsız yapılacak bu alımlarda adayların otuz beş yayından gün almamış olması gerekiyor. Buna göre 2024 yılına kadar kurumun 15 bin kadar personel alımını gerçekleştirmesi beklenmektedir.

PTT Personel Alımı Başvuru Şartları

Başvuru yapacak vatandaşların birtakım niteliklerinin olması beklenir. Buna göre adaylar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalıdır. Hem de askerlikle ilişikleri olmamalı ve on sekiz yaşından büyük otuz beş yaşından ufak olmalıdır. Mesleği yapmasına engel olabilecek bir sağlık problemine sahip olmaması gerekir. Yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturmasının da temiz çıkması gerekir.

PTT Personel Alımı

Kariyer hedefinde olan binlerce vatandaş müracaat şartlarını ve kadroları incelemektedir. Sınavsız olarak alınacak personeller bağlamında müracaatların ne hangi tarihlerde başlayacağı merak konusudur. Üç yıldır alım yapmayan PTT’nin bu yıl daha çok personel kabul etmesi bekleniyordu. Bu bakımdan pek çok vatandaş merakla ayrıntıları beklemektedir. Burada PTT sınavsız girişler için kesinlikle ilanları yakından takip etmeniz tavsiye edilmektedir. 

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP