EYT’lilere çifte bayram sevinci! Hem promosyon hem de tazminat verilecek! Maaşlar ise…

EYT’lilere çifte bayram sevinci! Hem promosyon hem de tazminat verilecek! Maaşlar ise…

ABONE OL
27 Aralık 2022 10:31
EYT’lilere çifte bayram sevinci! Hem promosyon hem de tazminat verilecek! Maaşlar ise…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Maaşlar ise… EYT’lilere çifte bayram sevinci! Hem promosyon hem de tazminat verilecek! EYT’liler verilecek olan promosyonun şartlarını da merak etmeye başladı. İşte son dakika gelişen EYT ’lilere çifte bayram oluşturacak gelişmeler…

Hem Promosyon Hem Tazminat

EYT yasası sayesinde 4 milyon kişinin emekli olması planlanırken yeni emeklilerin hem promosyon hem de tazminat alçağı söyleniyor. Bu sayede yeni emekliler çifte bayram havasında yeni yıla girecekler. Zamlı maaşlarını şubat ayında alacak olan emekliler promosyon ve tazminatlarını da zamlı olarak alacaklar.

Maaşlar Ne Kadar Olacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar gelecek yılda ne kadar maaşla emekli olacaklarını merakla takip ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yürürlüğe koyduğu aylık hesap uygulaması sayesinde ne kadar maaş alabileceklerini hesaplayabilirler.

SGK’nın internet sitesi üzerinden hesaplama uygulamasına kolayca giriş yapılabilir. Sayfaya giriş yaptıktan sonra sigorta bilgilerini girdikten sonra hesaplama işlemi yapılabilir. Hesaplamadan sonra ne kadar maaş alabileceklerine dair genel bilgi görülebiliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (4)
  • Hakan

    Kıdem tazminatı zaten verilmesi gereken bir hak, öyle bir başlık atıyorsunuz ki sanki özel ekstra bir para veriliyor

  • Eyup

    Biz zaten yasa takilmak istemiyoruz ben zaten ayagimdan rahatsizim çalisacak gucum yok beni ise alanda olmaz eyt. Gelmezse aç kalicam. Siz isveren kalifiyeli elemen bulamaz diye bizimle ugrasmayin. Haklarimizi verin herkes yoluna baksin. Biz dienci filanda degiliz. Bu vatana askerlik yaptik 30 sene hizmet ettik yetmezmi canimizimi istiyorsunuz gelin onuda alin. Haklarimizi verin. Yoksa oyumuzda siz olmiyacaksiniz.

  • Nuh büyük çelebi

    Emeklilik

    • Gürkan

      2 ay ile ben kaçırdım 99 senesi Aralık olsaydı emekliyim ama olmadı.


HIZLI YORUM YAP