DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Renault Taliant fiyatları piyasayı tarumar etti! Rakiplerine hodri meydan!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Renault Taliant fiyatları piyasayı tarumar etti! Rakiplerine hodri meydan!

Renault Taliant fiyatları piyasayı tarumar etti! Rakiplerine hodri meydan!

ABONE OL
27 Aralık 2022 16:06
Renault Taliant fiyatları piyasayı tarumar etti! Rakiplerine hodri meydan!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Rakiplerine hodri meydan! Renault Taliant fiyatları piyasayı tarumar etti! Bu alıcılar genelde ülkemizde üretimi yapılan markalara yöneliyorlar. Renault’unda aralarında olduğu bu markalar giriş seviyesi araçlarını oldukça uygun aralıklarda tutuyorlar. Bu markanın sıfır araçlarını uygun fiyatlarla alınması mümkün olmaktadır. Bunun yanında sıfır araç yerine ikinci el araç satın alacak olanlar da bunun için Renault’un araçlarına göz atıyor.

Yılların Vazgeçilmez Markası

Renault markası uzun süredir ülkemizde satılan bir markadır. Modelleri oldukça beğenilen marka sunduğu uygun fiyatlarla da ilgi çekiciydi. Fakat son dönemlerde fiyatlarında artışa giden marka sosyal medyada tepki çekti. Kullanıcıların güvendiği kalelerden birisi yıkılmış oldu. Markanın Taliant modeli hala düşük fiyatlı.

Fakat sevilen modellerinin fiyatı arttığı için sürücülerin aklı oldukça karışmış durumda. Kimi sürücüler artık Fiat, Skoda gibi markalara yönelebileceklerini belirtiyorlar. Fakat markaya bağlılık gösteren sürücülerde mevcut. Taliant modelinin birçok paketinin alınabilir olduğunu söyleyen sürücüler sedan tasarıma sahip modeli önermeye devam ediyorlar.

2022 Aralık Renault Taliant Sıfır Araç Fiyat Listesi

Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg 373.900 TL’den satılıyor

Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg 466.000 TL’den satılıyor

Renault Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg 526.000 TL’den satılıyor

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Safak

    Aman ne ucuz ne ucuz.Hemde 1000 motor.4 kişi birde bir yük konulsa bu ağırlık ile yokuşa nasıl çıkacak nasıl hızlanacak.300 bin TL nin üzerinde her araç zenginlere hitaben olmuştur.Orta direk de kalmadığına göre bu rakamları veren zor bulunur.Reklamlsra da kimse kanmiyor artık

  • Fatih

    Araba yok ki… Bedava olsa ne olacak.


HIZLI YORUM YAP