DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

%
Volkswagen Tiguan fiyatları şaka gibi! SUV almak isteyenler kapıda kuyruk oldu! Beklenmeyen çılgınlık
  • Finans 365
  • Gündem
  • Volkswagen Tiguan fiyatları şaka gibi! SUV almak isteyenler kapıda kuyruk oldu! Beklenmeyen çılgınlık

Volkswagen Tiguan fiyatları şaka gibi! SUV almak isteyenler kapıda kuyruk oldu! Beklenmeyen çılgınlık

ABONE OL
29 Aralık 2022 10:22
Volkswagen Tiguan fiyatları şaka gibi! SUV almak isteyenler kapıda kuyruk oldu! Beklenmeyen çılgınlık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beklenmeyen çılgınlık… Volkswagen Tiguan fiyatları şaka gibi! SUV almak isteyenler kapıda kuyruk oldu! Volkswagen Tiguan tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’nin de popüler SUV modellerinden bir tanesidir. Marka yeni modellerini beklenmeyen fiyatlardan sunmaya başladı. Volkswagen Tiguan fiyatlarıyla insanları şaşırtmayı başardı. Avrupa’nın en çok satılan SUV modellerinden biri olan Tiguan tasarımıyla insanları kendisine çekiyor.

Kusursuz sürüş özellikleriyle adından söz ettiren Tiguan, konforu çok daha fazla öne çıkarıyor. C-SUV dünyasına yön veren modeller arasında bulunan Volkswagen Tiguan yeni fiyatıyla insanları şaşırttı. Volkswagen Tiguan, köklü geçmişi ve sınıfına yön veren yapısıyla lokomotif modellerden bir tanesidir.

Volkswagen Tiguan modelinin yeni paketinin fiyatı ise 1.048.200 TL olarak açıklandı. Bu fiyat Türkiye’de şok etkisi yarattı. Dış ve iç tasarımını tamamen güncellemeyi başaran Tiguan sürüş deneyimini farklı hale getiriyor.

Yeni Fiyatlar Ne Olacak?

Beklentiler göre Volkswagen Türkiye fiyatlarını güncellemesi durumunda bu aracın 1 milyonu geçeceği düşünülüyor. Aile otomobili görüntüsü çizmeyi başaran model geniş bagaj hacmiyle beklentilere cevap veriyor.

Uzun yolculuklar için tasarlanan Tiguan, şık tasarım yapısıyla da kullanıcıları mest ediyor. Volkswagen Tiguan aralık ayı fiyatlarının şimdiden çok yüksek olacağı düşünülüyor.

Model sahip olduğu özellikleriyle sınıfının en iyilerinden bir tanesidir. Rahat ve konforlu yolculuk geçirmek isteyenlerin tercihi olan Tiguan fiyatıyla da konuşulmaya başlandı. Araç üretiminin problemli olduğu şu günlerde bu modelinde ciddi fiyatlardan Türkiye’de satışa çıkarılacağı düşünülüyor.

2022 Aralık Volkswagen Tiguan Sıfır Araç Fiyat Listesi

Volkswagen Tiguan 1,5 TSI ACT 150 PS Life DSG Benzin Otomatik 1.048.200

Volkswagen Tiguan 1,5 TSI ACT 150 PS Elegance DSG Benzin Otomatik 1.227.500

Volkswagen Tiguan 1,5 TSI ACT 150 PS R-Line DSG Benzin Otomatik 1.309.100

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP