DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Bankaların POS Cihazı Komisyon Oranları – En Düşük Banka POS Komisyon Oranları Hangisi?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Bankaların POS Cihazı Komisyon Oranları – En Düşük Banka POS Komisyon Oranları Hangisi?

Bankaların POS Cihazı Komisyon Oranları – En Düşük Banka POS Komisyon Oranları Hangisi?

ABONE OL
29 Aralık 2022 19:52
Bankaların POS Cihazı Komisyon Oranları – En Düşük Banka POS Komisyon Oranları Hangisi?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankacılık sistemi ile alakalı olarak öğrenmek istediğimiz konular olurken onlardan biri olarak bankaların POS cihazı komisyon oranları olduğudur. Sonuç olarak pek çok kurum ve kuruluş tarafından POS cihazı kullanımı yapılıyor. Gittiğimiz hemen her bir yerde POS cihazıyla karşılaşmamız mümkündür. Doğal olarak bu durum POS cihazı komisyon oranlarının nasıl olduğu konusunu da gün yüzüne çıkmaya neden oluyor. Bankaların POS cihazı komisyon oranları birbirinden farklı olabiliyor. Fakat genel olarak oranların nasıl olduğu ile ilgili olarak mercek altına aldığımızda %1.50 veya %2.50 arasında değişkenliğe uğrama durumu söz konusu olduğunu söylemeliyiz.

En Düşük Banka POS Komisyon Oranları Hangisi?

Her bir banka POS cihazı komisyon oranı birbirinden farklı olabiliyor. Haliyle böyle bir durumda POS cihazı kullanacak olanlar açısından oranların nasıl olduğu da son dönemde merak konusu haline geliyor. En düşük banka POS komisyon oranlarının nasıl olduğu ile ilgili olarak bir inceleme yapmaya başladığımız zaman şu şekilde olduğunu söylememiz mümkün. Buna göre;

*Ziraat Bankası POS komisyon oranı %0.48 şeklindedir

*Halk Bankası POS komisyon oranı %1.40 ile %0.48 arasında değişkenlik gösterme durumu söz konusudur.

*Vakıf Bank POS komisyon oranı %1.4 ile %5.2 arasında değişir

*Akbank POS cihazı komisyon oranı %1. ve %1.3 arasındadır

*Yapı Kredi POS cihazı komisyon oranı %1.69 şekildedir

*Denizbank POS cihazı komisyon oranı %3 şeklindedir.

Buna göre POS cihazı komisyon oranları inceleme yaparak hangi bankanın daha yüksek hangi bankanın daha düşük şekilde komisyon oranlarında olduğunu öğrenme şansına sahip olabilirsiniz.

POS Ücretleri Nasıl?

POS cihaz kullanacak olanlar açısından POS ücretleri en düşük olan bankadan destek almak son derece önem arz eden konuların başında yer alır. Bu nedenle bankaların POS komisyon oranlarına dair de sorgulamalar yapılır. POS cihazı komisyon oranları sayesinde hangi bankanın nasıl oranlar ile ücret almış olduğuyla alakalı olarak bilgi sahibi olmanız mümkün olacaktır. POS cihazları ile ilgili oranlara yer verdik.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP