DOLAR

32,2103

0.09%
EURO

35,0211

0.07%
ALTIN(gr)

2.501,26

-0,35%
BİST 100

%
Benzin ve motorinde ibre tersine döndü! Tam indirim beklendi, tersi olacak, tabelalar değişecek!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Benzin ve motorinde ibre tersine döndü! Tam indirim beklendi, tersi olacak, tabelalar değişecek!

Benzin ve motorinde ibre tersine döndü! Tam indirim beklendi, tersi olacak, tabelalar değişecek!

ABONE OL
30 Aralık 2022 19:28
Benzin ve motorinde ibre tersine döndü! Tam indirim beklendi, tersi olacak, tabelalar değişecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tam indirim beklendiği tersi olacak, tabelalar değişecek! Benzin ve motorinde ibre tersine döndü! Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle küresel piyasalarda da ülkemizde bir süre boyunca yükselişte olan petrol fiyatları milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan indirimlerle birlikte Türkiye genelinde motorinin litresi 22 TL’ye, benzinin litresi ise 18 TL civarına sabitlenmişti. Şimdi benzinin litre fiyatına gece yarısı itibariyle zam geleceği iddia edildi.

Benzin ve motorin fiyatları hakkında yaşanan son dakika gelişmeleri büyük bir merakla takip ediliyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda benzin ve motorine peş peşe gelen indirimler araç sahiplerini sevindirmişti. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatında bir artış olacak.

BENZİNE ZAM YOLDA…

Ortaya atılan son iddialara göre 31 Aralık tarihinin gece yarısından itibaren benzine 84 kuruş zam geleceği konuşuluyor.

DÜŞÜŞE GEÇMİŞTİ

Benzin ve motorine peş peşe gelen indirimler araç sahiplerini sevindirmişti. Geçtiğimiz aylarda başlayan indirimlerle birlikte Türkiye genelinde motorinin litresi 22 TL’ye, benzinin litresi ise 18 TL civarına sabitlenmişti.

84 KURUŞ İŞARET EDİLDİ

Şimdi benzinin litre fiyatına gece yarısı itibariyle zam geleceği iddia edildi. Söylentilere göre artış tam 84 kuruş olacak.

SAVAŞ ÇIKINCA YÜKSELMİŞTİ

Ukrayna ve Rusya arasında çıkan savaş nedeniyle küresel piyasalarda da ülkemizde bir süre boyunca yükselişte olan petrol fiyatları düşüşe geçmişti.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP