DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Başvuranların PTT hesabına ödemeleri hemen yatıyor! Yılbaşı ikramiyesi müjdesi geldi! Emekli göbek attı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Başvuranların PTT hesabına ödemeleri hemen yatıyor! Yılbaşı ikramiyesi müjdesi geldi! Emekli göbek attı!

Başvuranların PTT hesabına ödemeleri hemen yatıyor! Yılbaşı ikramiyesi müjdesi geldi! Emekli göbek attı!

ABONE OL
31 Aralık 2022 12:27
Başvuranların PTT hesabına ödemeleri hemen yatıyor! Yılbaşı ikramiyesi müjdesi geldi! Emekli göbek attı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılbaşı ikramiyesi müjdesi geldi! Emekli göbek attı! Başvuranların PTT hesabına ödemeleri hemen yatıyor! Devlet gereksinim sahiplerine parasal yardım yapmaya devam etmekte. Yılbaşı yaklaşırken devletten parasal desteğe gereksinimi olan kişilere 1500 TL para yardımı müjdesi geldi. Devlet başvuran vatandaşların PTT hesabına yılbaşı ikramiyesi niyetine verilen 1500 TL nakit ödemesini yapacak. İhtiyaç sahipleri devletin gerçekleştireceği bu ikramiyenin ne vakit yatacağını ve nasıl müracaat uygulanacağını incelemeye başladı.

Hem özel kurumlar hem de devlet kurumları bağlamında birden fazla yardım kampanyası ve ödeme gerçekleşiyor. Özel kurumlar, gereksinim sahiplerini birebir teşhis edip hem erzak hem parasal yardım yaparak birden fazla yardım etmeye muhtaç vatandaşlara yardımcı oluyorlar. Devlet bilhassa özel gün ve aylarda yardım bekleyen kişileri düşünüyor. Devletten yeni sene gelir iken bir yardım haberi geldi. Devlet, parasal zorluk yaşam sürdüren ailelere yılbaşı ikramiyesi niyetine 1500 TL Aralık ayı destek ödemesi yapacak. Peki, Ocak ayı destek ödemelerini kim alabiliyor, nasıl müracaat gerçekleşiyor görelim.

1500 TL Yılbaşı İkramiyesi

Maddi zorluk yaşam sürdüren kişilerin bilhassa özel vakitlerde ve aylarda düşünen kurumlar, yeni senenin gelmesiyle çalışmalara başladı. Ocak ayının gelmesi demek Yılbaşının da gelmesi demek. Yeni senenin girişiyle eş güdümlü artacak fiyatlar ve zamlar ile birlikte çok sayıda vatandaş eksiklerini tamamlamaya çalışıyor. Bütün bu senaryonun dışında bir de ay sonunu zor getiren ve bilhassa kış mevsiminin gelmesiyle masrafları, ödemeleri çoğalan aileler ve vatandaşlarda oldukça fazladır.

PTT Hesabına Ödemeler Yapılıyor

Ocak ayının gelmesiyle birlikte yılbaşı heyecanı da başladı. Birçok aile yaşadığı parasal zorluklardan ötürü yılbaşını düşünmese de devlet ve birtakım kurumlar o kişileri unutmadı. Yılbaşı ikramiyesi niyetine sosyal destek yardım paketleri ile birçok ailenin ve vatandaşın yüzü gülecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafınca resmen açıklanan detaylar ile birlikte dar gelirli ailelere maddi yardım yapılacağı belirtildi.

Sosyal destek paketinde 450-600 lira olan destek tutarı 850-1.250 liraya yükseltildi. Evde yaşam sürdüren çocuk adedine bağlı olarak evlere aylık 350 lira ile 650 lira aralığında para desteği verilebilecek. Bu halde 1-2 çocuklu evlere 350 lira ek yardım sağlanırken 3 çocuklu evlere 450 lira ek yardım yapılacak. Ve 4 çocuklu evlere 550 lira ek yardım yapılırken 5 ve daha çok çocuklu evlere 650 lira ek yardım yapılacak.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (6)
  • Adile karadaş

    Biz köyde oturuyoruz eşim çalışmıyor 2 tane evladım var geçim sıkıntısı çekiyoruz bize yardım edin

  • Adile karadaş

    Eşim çalışmıyor 2 tane evladım var geçinemiyoruz bize yardımcı olurmusun başkanım köyde oturuyoruz

  • Neslihan Gül

    Yardım istiyorum

  • Rıza

    Bu kadar bedava haber görmedim

  • Emine Karaca

    Recep Tayyip Erdoğan yardım iştiyom bizim arkabayim Recep Tayyip Erdoğan

  • Harun Songur

    Per ityecimz verdır hiç bir işe yok tek başındym yardım ityecimz verdır hiç maaş almıyorum desteğinize çok ihtiyacım var lütfen ben yardım edin böbrek hastalıkları ver kalp krizi iki defa geçtim ityecimz çok ver yardım istiyorum devlet yardım edin yoksa hiç bir işe yaramıyor mu tek böbrek hastalıkları çok var hiç bir işe yaramıyor evde oturmuyor hiç bir işe yaramıyor evde oturmuyor, çok ihtiyacım var lütfen hemen yardım istiyorum ihtiyacımız çok var lütfen istediğiniz gel ev bekın


HIZLI YORUM YAP