Altın fiyatları fırtınası ortalığı kasıp, kavurdu! İslam Memiş satın dedi! İşte altın için herkesin beklediği kritik zaman dilimi!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın fiyatları fırtınası ortalığı kasıp, kavurdu! İslam Memiş satın dedi! İşte altın için herkesin beklediği kritik zaman dilimi!

Altın fiyatları fırtınası ortalığı kasıp, kavurdu! İslam Memiş satın dedi! İşte altın için herkesin beklediği kritik zaman dilimi!

ABONE OL
13 Ocak 2023 13:18
Altın fiyatları fırtınası ortalığı kasıp, kavurdu! İslam Memiş satın dedi! İşte altın için herkesin beklediği kritik zaman dilimi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İslam Memiş satın dedi! Altın fiyatları fırtınası ortalığı kasıp, kavurdu! İşte altın için herkesin beklediği kritik zaman dilimi! Altının ulaşacağı rakamlar ile ilgili müjdeli haberler bekleniyor. Bu konuda birçok analist ve ekonomi yorumcusu fikirlerini insanlarla paylaşırken bu konuda çok çok güzel haberler de gelmeye devam ediyor. Altın ile ilgili yükseliş haberleri gelmeye devam ederken yatırım için hazır bekleyenler bu haberlere göre hareket etmek istiyor.

Para Biriktirmek İsteyenler Biriktirmeyin Alın

Yatırımcılar altın ile ilgili sok dakika haberlerini çok dikkatli bir şekilde takip ediyorlar. Gelen haberler onların kazançlarının artması için çok büyük önem arz ediyor. Parası olanların yatırım için beklemeden altına yatırım yapması gerektiği ifade ediliyor. Altının kazançlı çıkmak isteyenler için her zaman en güvenli liman olduğu belirtiliyor.
ONS altının durumundaki değişimin gram altını da etkilemesi söz konusu ama bu durum doların da istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam etmesi ile birlikte altının da yükselmeye devam edeceği anlamına geliyor.

İslam Memiş Satın Dedi!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, “dolar karşısında coşanlar…” başlıklı yazısında altının yükselişiyle ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

“Küresel piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi, dün saat 16.30’da açıklandı. Aralık ayı enflasyonu piyasaların beklentisi doğrultusunda düşük geldi” diyen Memiş, ABD’de tüketici fiyatlarının aralık ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6,5 arttığını hatırlatarak, aylık olarak ise yüzde 0,1 gerileme yaşandığını belirtti.

Altının ons fiyatının (XAU/USD) bin 901 dolar, gümüşün ons fiyatının da (XAG/USD) 24,18 dolar, EUR/USD paritesi 1,0838, GBP/USD 1,2242 seviyelerine yükseldiğini kaydeden Memiş, “Ancak kâr satışı bağlamında vakit geldi!” dedi.

“İki haftalık yükselişe biraz ara.” diyerek takipçilerine son gelişmeleri açıklayan Memiş, ileriki yükselişlerin sağlıklı olması için biraz dinlemesi gerektiği uyarısını yaptı. “Ondan sebep alım yapmamış, gecikmiş ya da eline yeni TL geçenler önümüzdeki iki haftayı takip etmeli” diyen Memiş, altının ons fiyatında bin 850–bin 835 dolar, gümüşün ons fiyatında 23,20-22,50 destek seviyeleri olduğunu ifade etti.

Amerika Merkez Bankası’nın (FED), Şubat toplantısında 25 baz puan faiz artırımına net gözüyle bakıldığını da anımsatan Memiş, “Sürpriz yapmazsa Fed, Şubat’ta karşımıza iyimser çıkar. Orta ve uzun vadede EUR/USD paritesinde 1,15, GBP/USD 1,32, altın ons 2 bin 350 dolar, gümüş ons 40 dolar seviyelerini takip edeceğim” şeklinde konuştu.

Gram Altın Kaç Lira?

Alış fiyatı: 1.151,23 TL

Satış fiyatı: 1.166,65 TL

Çeyrek Altın Bugün Kaç TL?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.887 TL

Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.907 TL

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.875 TL

Eski çeyrek satış fiyatı: 1.901 TL

Yeni yarım alış fiyatı: 3.761 TL

Yeni yarım satış fiyatı: 3.831 TL

Eski yarım alış fiyatı: 3.749 TL

Eski yarım satış fiyatı: 3.802 TL

Yeni tam alış fiyatı: 7.761 TL

Yeni tam satış fiyatı: 7.813 TL

Eski tam alış fiyatı: 7.522 TL

Eski tam satış fiyatı: 7.591 TL

Yeni Ata altın alış fiyatı: 7.724 TL

Yeni Ata altın satış fiyatı: 7.793 TL

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP