Gümüş aldı başını gidiyor! Gümüş ne kadar olur, artacak mı? İslam Memiş sağ gösterip sol vurdu!
  • Finans 365
  • Altın
  • Gümüş aldı başını gidiyor! Gümüş ne kadar olur, artacak mı? İslam Memiş sağ gösterip sol vurdu!

Gümüş aldı başını gidiyor! Gümüş ne kadar olur, artacak mı? İslam Memiş sağ gösterip sol vurdu!

ABONE OL
17 Ocak 2023 20:49
Gümüş aldı başını gidiyor! Gümüş ne kadar olur, artacak mı? İslam Memiş sağ gösterip sol vurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İslam Memiş sağ gösterip sol vurdu! Gümüş aldı başını gidiyor! Gümüş ne kadar olur, artacak mı? Son senelerde tanınmış duruma gelen kıymetli yatırım aracı gümüş fiyatları yatırımcılar bağlamında araştırılıyor. Gümüş alıp satmak isteyen vatandaşlar günlük olarak gümüşün gram fiyatını merak ediyor. Gümüş fiyatı 16 TL’yi geçerek yükselirken, yatırımcılar gümüşün ne kadar olacağını araştırıyor. Peki Gümüş ne kadar olacak? İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde 1 gram bile gümüşü olan şimdi baksın…

2022 senesine 8 lira 92 kuruş ile başlayan gümüş senesi 14 lira 35 kuruştan kapattı. Sonuç olarak gümüş 2022 senesinde yatırımcısına yüzde 45’lik bir kazanç sağlayarak şampiyon yatırım aracı oldu. 2023 senesine da rekor seviyelerle başlayan gümüş bugün 16 liradan prosedür görüyor. Yatırımcılar ise ”gümüş ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş kaç lira olur?” sorularının yanıtlarını araştırıyor.

İslam Memiş sağ gösterip sol vurdu!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında rekor kıracağını açıkladı.

Memiş: ”Gümüş ons 23.80 dolar desteği takip ediyorduk, aşağı yönlü kırıldı. Elinde dolar bulunduran da gümüş almak için geç mi kaldım, elimde dolarım var, buyur kardeşim. Aşağıda 1.5 dolarlık bir alan daha var. İnanılmaz bir fiyat bana göre. Gram gümüş 14.07 TL. Gümüş gram için geç mi kaldım? Sana fırsat gelecek. Çünkü gümüşün ons fiyatında 40 dolar, gramında 20 TL seviyesini beklemeyi sürdürüyoruz. 2023 yılı gümüş yılı. Gümüşle alakalı yıllardır bütün beklentilerimizi biliyorsunuz.” diyerek gümüşe yatırım yapan yatırımcıların bu yıl da kazançlı çıkacaklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP