DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Skoda fiyat listesini değiştirdi! Şubat 2023 kampanyası geldi! İndirim üstüne indirim yapıldı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Skoda fiyat listesini değiştirdi! Şubat 2023 kampanyası geldi! İndirim üstüne indirim yapıldı!

Skoda fiyat listesini değiştirdi! Şubat 2023 kampanyası geldi! İndirim üstüne indirim yapıldı!

ABONE OL
22 Ocak 2023 13:35
Skoda fiyat listesini değiştirdi! Şubat 2023 kampanyası geldi! İndirim üstüne indirim yapıldı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Şubat 2023 kampanyası geldi! İndirim üstüne indirim yapıldı! Skoda fiyat listesini değiştirdi! Ekonomik sıkıntılara bir katkı da Skoda araç fiyatları düşürülerek yapıldı. Araç fiyatları artmışken gelen indirim gönüllere su serpti! Özellikle son zamanlarda ekonomideki sıkıntılar nedeniyle herkesin gözü, araba fiyatlarına gelecek indirimlere döndü. Birçok markadan gerekli indirimler gelirken Skoda fiyatlarında indirim gelmesi de vatandaşları sevindirdi. Bu indirimler sonrasında araba almak isteyen kişiler için bir fırsat oluşturmaktadır. Bu fırsatları kullanarak araba alabilmeniz için de bu indirimleri kullanabilirsiniz. Ayrıca sıfır model olan bu arabalara sahip olmanız da kolay hale gelecektir.

Arabalara gelen bu indirimler sonrasında araba almak isteyenler için de geliştirilmiş arabaların alınması da kolay hale gelecektir. Bu arabaların özellikle Superb sıfır araç modelleri, sizler için özel fiyatlarla sunulmuş olması da faydalı olacaktır. Öncelikle bu araba modellerine gelen indirimleri takip ederek bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Bu indirimler sonrasında da araba almak daha kolay hale gelecektir. Bu araba fırsatlarından yararlanarak da kendiniz için en uygun araba modeline sahip olmanız mümkün hale gelmiştir.

Skoda Superb fiyatlarında indirim sonrasında araba almak isteyen vatandaşlar bunu daha kolay yapabilecektir. Fiyatlara bu denli indirim gelmesi herkesi mutlu ederek araba almaya teşvik eden bir fırsat olmuştur. Bu fırsatlar kullanılarak özellikle birikim yapmak isteyen kişiler için araba alma şansı da artmıştır. Bu arabaların indirimlere girmesi de herkesi sevindirmiştir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Cevher

    Arac yokki bayilerde gelse bile komisyon karşılığında galericilere satiyorlar hükumet bu konuya acilen el atması lazim 2010 model symbol bile 350 bin olmus sifir araba fiyatina eski araba mi alsin insanlar avrupada bizim 300 bine aldigimiz arabalari tavuk kümesi yapiyorlar yani acilen bayiler denetlenmeli

  • Özgür

    Hangi bayiden araba söyleyin de alalım


HIZLI YORUM YAP