DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Karar verildi! Şubat 2023’te emeklilere bir maaş ek ödeme! Hızır gibi yetişti!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Karar verildi! Şubat 2023’te emeklilere bir maaş ek ödeme! Hızır gibi yetişti!

Karar verildi! Şubat 2023’te emeklilere bir maaş ek ödeme! Hızır gibi yetişti!

ABONE OL
23 Ocak 2023 08:34
Karar verildi! Şubat 2023’te emeklilere bir maaş ek ödeme! Hızır gibi yetişti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hızır gibi yetişti! Karar verildi! Şubat 2023’te emeklilere bir maaş ek ödeme! 2023 senesinde maaşlarda oluşturulan yeni düzenlemeye karşın kısa vakitte rahatlayan bütçeler tekrar sorun yaşamaya başladı. Belli bir gelir ile yaşam sürdürmek mecburiyetinde olan emekli ve çalışanlar enflasyon ve kur farkıyla meydana gelen maaşlarındaki gediği kapatma çabasındalar. Son bir deva olarak emekliler gözlerini Şubat ayına çevirmiş durumdalar. Gelen kışın ani çoğalttığı yakıt ve enerji masrafları ve beslenme ile problemler ile savaşan emekliler gittikçe yükselen ödeme zorluğu da yaşamaya başladılar. Banka kredilerini ödeyemez hale gelen emekliler son derece zor günler yaşamaktalar.

Bir Maaş Ek Ödeme

İhtiyaçlarını tam olarak alamayan emekli ve çalışanlar ufak esnafında cirosunu azalttı. Herkes ise bu olaylardan etkilenmeye başladı. Bütün bunları bir nebze de olsa durduracak müjdenin fısıltısı sonucunda duyulmaya başlandı.

Bir Maaş Ek Ödeme

Yükselen fiyatlar karşısında enflasyona endeksli bir zam maaşlara yapılması beklenmektedir. Bu şekilde hayat gene normal döngüsüne dönmüş olacaktır.
İkinci olarak gelen müjde bir maaşlık ek ödeme olmuştur. Bu ek ödeme ile yaşanan borçlanmaların azaltılması olası olacaktır. Bütün bu olanaklar ile esnaf ve onu üretimi ile besleyen üreticinin de halinde da olumlu ilerlemeler olacaktır. Yaşamın her alanına bu hal pozitif olarak yansıyacağı kesindir. Umut ile gelen sene ve zamlarına bakılmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP